Baristka zareagovala na hrozby zákazníka kladivem

19. června

Seattle, Washington, USA: Baristka rozbila kladivem čelní sklo auta zákazníka poté, co on na ni hodil nápoje. Zaměstnankyně tvrdila, že jí muž vyhrožoval.

8.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 494x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 8 Kategorie: video

Značky: kladivo , agrese , agresivita , řidič , zaměstnankyně , agresor , odplata

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
U vydejniho okynka zenska dava kladivka.
Muze na nej zavolat poldy,ochranku,muze ho poslat do prdele,ze priste uz ho ani na zadne pobocce daneho fastfoodu neobslouzi,ale tohle si obsluha nikdy nesmi dovolit,za tohle bych ji jako majitel fastfoodu na konci dne vyhodil,protoze kdyby si ten debil stezoval nebo to jinak pravne resil,fastfood i ta cubka to projedou na cele care.
  • Okay
  • 19.06.2024 18:58
No jiste, mela mu to vetknout do palice a ne kurvit auto.
Každej si může na tomhle světě dělat co chce. Jaké budou reakce ostatních a z toho plynoucí následky je opět na nich. Když chtěla, tak to prostě udělala, a můžeš o tom klidně pindat.
ty vole tak seš čurák ? kvůli mrdkám jako si ty je ten svět tak v hajzlu a existujou takový mrdky jako řidič na videu. Paní byla ještě moc mírná že mu dala jen jednu ránu. Měla mu ten auťák rozflákat celej ! ty si určitě stejnej typ kripla jako ten řidič. proto se ho zastáváš. Za mě palec nahoru a vic takovych lidi jako žena na videu ❗
Ty budeš asi dobře vymaštěnej magor 🤣.
určitě je to vina tý ženský, mají to tak od přírody
Jako ze kramy nebo hysterie,pripadne oboji ? 🤔