Battlefield 5 Official Reveal Trailer

24. května

Trailer ke hře Battlefield 5, která vyjde 19. října 2018 na PC, Playstation 4 a Xbox One. O tři dny dříve se ke hře dostanou ti, kdo si pořídí Deluxe edici, jež nabídne ještě další bonusy. Hráči, kteří si hru předobjednají, pak získají možnost zúčastnit se uzavřeného betatestu..

Battlefield 5 je zasazen do druhé světové války, a přestože hlavní nabídkou budou multiplayerové módy včetně toho kooperativního, nabídne hra také singleplayerovou kampaň, kterou letošní Call of Duty vynechává. Hlavní roli v ní bude mít poněkud netradičně, a na druhou světovou obzvlášť, ženská hrdinka. Tvůrci se chtějí zaměřit také na příběhy jednotlivých vojáků nejhoršího konfliktu v lidských dějinách..

4.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 32 512x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 104 Kategorie: video

Značky: technika , hra , 2.světová válka , trailer , battlefield 5

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak to je dobře, že tohle sem bylo umístěno. Tady se nyní ukázalo, kolik je tu nezletilců co na NDR nemají co dělat!!! Smradi, táhněte se učit a psát úkoly nebo hrát tyhlety infantilní gemesy!!!
no to je čůrakovina. Negr samozřejmě jako volitelnej hráč (noc proti barevným, ale ve válce moc neoperovali), minimálně hostorických veličin, jen drzet tlacitko a strilet z kulometu proste sracka, zlaty armed assault
najlepsi bol bad company 2....potom to slo slusne do riti...a toto vyzera na dalsi megafail s lootboxami...neeee diiik EA uz ste ma davno presvedcili ze ste obycajne nenazrane svine
  • meth
  • 24.05.2018 20:53
PC hry na návratu do reality podle mě úplně popírají název a doufám i smysl stránky. Pro tohle sem fakt nechodím.
Co to dopíči je? Pokud to nebude crossover nějakejch šílenců, co s vrátili z budoucnosti, tak jsem se už te+d nasral. Jestli tam dají custom skiny, tak to půjde do prdele. Engine Battlefield 1 je super, tak krásně temná druhá světová to mohla bejt. A oni z toho udělaj takovou sračku. Dobrá, v multi to pak fakt takhle vypadá. Ale aspoň ta atmosféra kolem mohla bejt zachovaná, Ta temnota tý jedničky byla úplně bombová! Tady námořnice lesba s hákem mě fakt akorát tak..
ja si svoje odehral v BF:bad company 2 a Battlefield 3 ... pak uz me to nejak prestalo bavit. Ale je to hezky porad...
Zlatý Bulánci, tohle je hovno střílečka
Co to je za čurákovinu? 😄
Jednicku jsem predobjednal a bylo to jedno velke zklamani.
ZLATÝ DOBY HALF LIFE 2