Battlefield 5 Official Reveal Trailer

24. května

Trailer ke hře Battlefield 5, která vyjde 19. října 2018 na PC, Playstation 4 a Xbox One. O tři dny dříve se ke hře dostanou ti, kdo si pořídí Deluxe edici, jež nabídne ještě další bonusy. Hráči, kteří si hru předobjednají, pak získají možnost zúčastnit se uzavřeného betatestu..

Battlefield 5 je zasazen do druhé světové války, a přestože hlavní nabídkou budou multiplayerové módy včetně toho kooperativního, nabídne hra také singleplayerovou kampaň, kterou letošní Call of Duty vynechává. Hlavní roli v ní bude mít poněkud netradičně, a na druhou světovou obzvlášť, ženská hrdinka. Tvůrci se chtějí zaměřit také na příběhy jednotlivých vojáků nejhoršího konfliktu v lidských dějinách..

4.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 32 450x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 104 Kategorie: video

Značky: technika , hra , 2.světová válka , trailer , battlefield 5

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Naskriptovanej steampunk paskvil ze druhý světový. Spojenci budou mít na frontě ženy s hákama místo rukou, z Nuseláku na tebe spadne Mesršmitt a ve Waffen SS budou Afroameričani. Tak s takovýma hrama běžte do píče.
to ked zistis ze Hitler sa kamaratil s negrami, muslimakmi a ti dokonca zanho bojovali, tak sa ti aj oci narovnaju
Jako by nestačilo, že se kamarádil s váma, vy tisovský zmrdi. Rychlá divize, hlinkovy gardy a když vám teklo do bot, tak povstání, co vypadalo jak tohle video.
Muslimáci se mu hodili proti židům, ale až na konci války, když už byl celkem v řiti. Podobně to měl s Vlasovcema.
Joooo vole, ty drž piču kozomrd, lebo u vás za války chodil Reinhardt Heydrich na šampanské do Lucerny húpať malého humanitárneho bombarďáka na kolienku. Do Prahy chodili fašisti za odmenu chlastať a šukať češky.
No vidíš a na Slovensko chodili za trest, do smrdutý salaše.
Heydrich tu ty blbe ale moc dlouho ve zdraví nepobyl
Drž piču ty sviňa skurvená!!! Tu sa pozri ako tvoj tatko s dedkom prísahali vernosť ty kokot skurvený!!! https://www.youtube.com/watch?v=r8WrgFBhrjg&t=20s
Drž piču ty sviňa skurvená!!! Tu sa pozri ako tvoj tatko s dedkom prísahali vernosť ty kokot skurvený!!! https://www.youtube.com/watch?v=r8WrgFBhrjg&t=20s
Když na to kouknu, je vidět co vás čobolů tady je, jste NDR prolezlí jak rakovina, podobně jako celou Prahou 😄
Poďme sa stretnúť výtrtok vyjebaný skurvený. Som terazky v Prahe. Zajtra od 18:00, ulica Ve Smečkách, pred klubom "Darling". Počkám ťa tam ty sviňa skurvená.
To známe, budu někde hodinu stepovat před bordelem, a čekat než ti dojede autobus.
Budem tam zajtra od 17:00 až do nedele do rana. Pokiaľ nebudem vonku, čo absolutne vylučujem, povedz chalanovi pri vchode a on pre mňa zbehne.
Budu tam. Budu se ptát po Terazkym z Návratu, co má v profilovce Landovskýho.
Stačí povedať Terazky!
Somrák z SK si na víkend přijel přivydělat do Prahy. Nechá si na hajzlech chcát za prachy do huby
prečo mu to nejdes povedat do oci, sak ta vyzval uz velmo vela raz ! 😄
Nekamaratili, museli sme drzat picu a pocuvat. Aby si tomu pochopil aj ty, pouzijem priklad. 10 rocny chlapec si nebude vyskakovat na kulturistu co ma 2 metre do vysky a 150 kg. Uz rozumies ? A co sa tyka SNP, bola to hlupost vdaka ktorej prislo o zivot a domovy mnoho Slovakov. Nieco podobne ako Antrophoid
Kde si ty kokot vyjebaný??? V 18:00 tu nikto neprišiel a do terazky mňa nikto nesháňal?!?
Však poďme sa stretnúť ty zakomplexovaná chorá zbabelá sviňa. Nič ti neurobím, nemusiš byť dosratý od strachu. A vezmi zo sobou tvojho ocka aj mamku. Poviem im akého nevychovamého špinavca majú doma.
Hádat se s čobolákem, to je jako rozmazávat hovno po koberci - čím víc to děláš, tím víc to smrdí
Tos tam jako vážně čekal? Ten pocit jsem zažil na prvním rande, když mi bylo deset 😄
Na co si tady hraješ ty chudáku. Pokud ty si byl někdy v D, tak si musel prodat berana a pást dva roky svojí matku. Ty prolhanej hovne plácneš první podnik o kterem si slyšel. Včera jsem napsal kamarádce co dělá na boomu a jen mi potvrdila to, že se žádné sk hovno po D nepohybuje. Vyhazovače žádnej čobol nedělá... Takže budeš šlapka negerskejch naháněčů, která kouří na rohu čuráky za fet
Terazky ani není Slovák, jen se tu za něj vydává, protože se stydí za svůj romský původ.
Nebudem sa tu spovedať 14 ročnému anorektickému zdochliakovi s vyhnitými zubiskami. Sptýtaj sa tvojej priateľkyne na Davida Drahokoupila a či je ešte vo väzbe, ty infantilný čurák.Všetci to tu čítajú a ja sa nebudem viacej odkrývať. Napíš mi na terazky@yandex.ru. Dohovoríme aj osobné stretnutie. Opakujem, nezajebem ťa aj keď si patkaň perša klasa, ty zdochliak skurvený.
Hovädo ostane hovädom, však ty kokot vyjebaný skurvený!!!
Čakal, veru čakal. Veril som, že ty nie si podlý zbabelec. Ty si myslíš, že by som ťa tam začal brutálne biť. Strelil by som ti dve tri facky za tie pičoviny, čo si tu natrepal a kúpil by som ti pivo, že si došiel, ty kokot vyjebaný.
ty si pan, ja ta uznavam 😄 to pivo by si mohol kupit aj mne, ale bez tych faciek 😄
To by šlo. Facky bych dal, ale to pivo asi ne, pokial by to bol Zlatý bažant. 😂
Pivo pre Teba je samozrejmosť, kamoš! 🍻

Zobrazit celou diskuzi