Battlefield 5 Official Reveal Trailer

24. května

Trailer ke hře Battlefield 5, která vyjde 19. října 2018 na PC, Playstation 4 a Xbox One. O tři dny dříve se ke hře dostanou ti, kdo si pořídí Deluxe edici, jež nabídne ještě další bonusy. Hráči, kteří si hru předobjednají, pak získají možnost zúčastnit se uzavřeného betatestu..

Battlefield 5 je zasazen do druhé světové války, a přestože hlavní nabídkou budou multiplayerové módy včetně toho kooperativního, nabídne hra také singleplayerovou kampaň, kterou letošní Call of Duty vynechává. Hlavní roli v ní bude mít poněkud netradičně, a na druhou světovou obzvlášť, ženská hrdinka. Tvůrci se chtějí zaměřit také na příběhy jednotlivých vojáků nejhoršího konfliktu v lidských dějinách..

4.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 32 475x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 104 Kategorie: video

Značky: technika , hra , 2.světová válka , trailer , battlefield 5

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Bez emancipované ženy, hipstera s plnovousem a zmalovanýho transexuálního negra by to nevydali?
Vydali, ale neprodali...
Tebe by to s transgender negrom aj predali, lenže ty nemáš žiadne peniaze, tak preto jebú na to.
  • Spec
  • 24.05.2018 20:58
Mali si brať príklad s Dune nukem alebo Doom 😄
Počúvaj ty skurvený zmrd. Vy Česi si možno nevážite svojich rodičov, možno ty si jich vôbec nevážiš, lebo si vyjebaná nevychovaná sviňa. My na Slovensku si rodičov vážime a ja si jich hlboko vážim, näjma mojej mamy.Ty výtrkot vyjebaný skurvený s hnisavými jebákmi na ksichte a zhnitými zubmi, už si nikdy neber do tvojej smradľavej huby moju mamu lebo si ťa najdem, je mi jedno koľko ma to bude stať, ale zajebem ťa ako potkana!!! To si zapíš za tvoje špinané ušiska!!!
Ty tu čo vykrikuješ prašivý zbabelec!? Poslal som ti môj e-mail. Mal si mi napísať kedy a kde sa stretneme zmrd skurvený! Čakám!!!
Zkurvysyne přestaň čichat toulen píšeš nesmysli máš už rozleptanej mozek

Zobrazit celou diskuzi