Bell Boeing V-22 Osprey

17. března

Záběry na americký vojenský konvertoplán s překlopnými rotory, který může startovat a přistávat vertikálně (svisle, charakteristika VTOL) nebo s krátkým vzletem a přistáním (charakteristika STOL). Je určen k plnění úkolů jako konvenční vrtulník s dlouhým doletem, přičemž může dosáhnout rychlosti turbovrtulového letadla. V-22 byl vyvinut a vyrábí jej společně firmy Bell Helicopter Textron a Boeing (Boeing Rotorcraft Systems) a je používán americkou námořní pěchotou a letectvem.

7.7 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 21 484x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 56 Kategorie: technika

Značky: usa , letání , army , zajímavost , letadlo , transformace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Teď už to vidím, Slováci po včerejší volbě prezidenta si budete vybírat mezi PROunijní děvkou a nebo PROunijním zmrdem, tak to jo... Volby jste promrdali na celé čáře a platí co o Vás říkal Luboš opravující Lakatoš: "Hned jak tě někdo pozdraví po slovensky, tak mu řekni: Hej kámo počkej!" a majzni ho tyčkou po hlavě! Jsou to Kurvy jedny vyjebané Slovenské!"
ANO, včerejší volbou jste slováci u nás Čechů klesli na absolutní dno. Jste vlastizrádci od dob Habsburků, vždycky jste se pakovali s kdejakou buržoázní mrdkou. Jste špíny nic víc. Ani v Maďarsku už Vás nemůžou vystát a posílají vás s Eurama do piče. Ne nejste moji bratři, jste svoloč. Jedině jak by jste si zachránili čest, by bylo celonárodní povstání a vykopání Čaputové na Ukrajinu kam patří. Není mi Vás líto. Jste ostudou Evropy.
Oni ti ještě nedonesli prášek?
Že tě tohle v neděli ráno baví... no je fakt, že pan Harbin byl lepší kandididát 😃 Ten by islamizaci slovenské křesťanské rodiny zabránil: https://www.ta3.com/clanok/1150585/tb-s-harabina-k-predbeznym-vysledkom-volieb.html
Napiš na to knížku a jdi to řešit, dneska to je prý v módě 😃
a není jedno, kdo bude těm bačům dělat prezidenta?
Julius Satinský říká ve hře Dialogy Milanovi Lasicovi: "Na posmech by som vyšiel, keby som sa správal ako vôl. Bo vôl zostane volom, bár by školovaný bol". Nevím jak jsi na tom se vzděláním, (zjevně nic moc) ale s tím volem mám v tvém případe naprosto jasno...
co máš protu unii, odkus jsi? visí ti doma stalin?
xD xD ... A co dela tvuj brek tady? Trochu mimo... Co se ti stalo, ze mas potrebu takhle hovnit? xD xD
crha je jenom trochu zmasirovanej pravdou z alternativnich webu 👍😄
Chlape, já jsem včera viděl rozhovor s tím (na první pohled) úplným kokotem, který nebyl schopný odpovědět na jednoduchou otázku a pořád opakoval, že nikdy neprohrál a nikdy neprohraje. Nebudu se tu pouštět do sk hatu, ale ti kandidáti působí všichni jako z minulého století. Strašnej bizár. Ta ženská jako jediná působí normálně.
Potěšil's mě! Je krásně vidět jak jsi z toho v prdeli.
edit. ty bláho! Až teď vidím, že ten Harabin je právník a byl předseda Nejvyššího soudu SR! Co? Tenhle člověk? Hodně smutný.
  • Kim
  • 17.03.2019 11:50
Je to věc slováků
mas pravdu, my sme si tak zvolili a je to nasa vec. Ja osobne som volit nebol. Tiez mi je jedno koho maju za prezidenta čoklomrdi, alebo ze mate slovenskeho premiera. Je to proste vasa vec a nestaram sa o to.
  • Aim9
  • 17.03.2019 23:58
chod sa vyplakat do hospody.

Zobrazit celou diskuzi