Bez podprsenky #2

01. listopadu
7.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 20 255x Hodnocení: 7.2/10 Komentářů: 19 Kategorie: galerie

Značky: bruneta , sexy , holky , zrzka , silikony , blondýna , amatérky , přírodní prsa , amatéři , sólo , kundy , bez podprsenky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
24. Niece waidhoffer, letos se předávkovala.
Už zas ?
Nevím, jestli předávkováním ani jakým způsobem, ale v červnu ji našli, že spáchala sebevraždu po dlouhodobém boji s duševními problémy. Člověk by neřekl, že tak rajcovní čubka má v palici démony, je psycho a že jí jednou hrábne natolik, až to zabalí. Měla kvůli tomu i profil pro podobně postižené, týden před sebevraždou všechno smázla a všem začalo být zřejmé, že je něco špatně. Až pak rodina zalarmovala poldy, protože se dlouho neozývala, ti ji doma našli exnutou.
našli ji nezvěstnou potom, co se ráno probudila mrtvá? 😟
Pro zaníceného dolňáka je tohle ztráta času. Kozy jenom zběžně pozdravím, když lezu tam dolů, kde to bejvá 100x víc voňavý a zajímavý.
Podprdu mají mít čudimyšky pod kolenama,když plejou jahody... 😃 Jinak kozy volně ložený!!!
  • lpr
  • 01.11.2022 08:13
Dávám přednost bez kalhotek... ale díky i za tyto dary.
  • Kim
  • 01.11.2022 07:27
4,64,78
To má být preferovaný věk tvých pratnerek? Nebo míry?
Je to pedofil a gerontofil.Ode zdi ke zdi.Nic mezi tím.
tohle miluju - hlavně naživo!
Mňamňoule 🤤
2 - Maitland Ward. Celkově čubky pěkné, na koukání paráda, ale na chov drahé a nerentabilní, lepší je si 1x - 2x týdně zajít na privát, tam se také najde skvělý materiál, vyjde to mnohem levněji, pokaždé můžete mít nějakou jinou a hlavně i ve zbývajícím čase naprostá svoboda, neřešíte nějakou přisátou čubku nedejbože ještě doma a starosti s ní a další mnohé trable.
Howgh. 👏
Tohle už jsem slyšel od hodně lidí. Nikdy by mě samotného nenapadlo koukat na to takhle 😀
  • Hrb
  • 01.11.2022 06:30
Maitland Ward - do prdele fakt je lepsi oblecena,a to jsem nad ni zaslintal 😃
Ony si za to v podstatě čubky můžou samy, protože jsou, jaké jsou, zajímají je jen prachy a pohodlný život, staly se z nich vymleté líné lemry k ničemu a až na to šukání a vyjímečně, když umíuvařit, jsou jinak k ničemu, člověk si pak raději život zařídí bez nich, za ty problémy s nimi to fakt nestojí.
To je fakt. A často ani prcat nechtěj
To se neomrzí