Bez podprsenky #8

23. července
7.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 14 264x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 13 Kategorie: galerie

Značky: bruneta , sexy , zrzka , blondýna , amatérky , krása , amatérka , velká prsa , malá prsa , bez podprsenky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
www.tsonly.top je místo pro flirtování se zajímavými transsexuály! Spojte se s nimi na flirtování a rande. Přejděte na www.tsonly.top a zaregistrujte se zdarma, Podívejte se na profily, začněte flirtovat a randit. Stručně řečeno: snadný kontakt!
Pěkné, pěkné, nejraději mám stejně typy jako 4,5,12... takové sympatické holky. Zjistil jsem, že mne občas zajímá víc ksicht a oči, než kozy, myslel jsem, že už stárnu, ale pak jsem si uvědomil, že při kozy nejsou to nejdůležitější a ty velké mi při prcání takové čubky někdy i překážely, no a tu orientaci na ksicht proto, jelikož jsem si tu čubinu vždy představil s mým ocasem v hubě.
A třeba taková 56, někomu může připadat ošklivka ( i když sympatická), ale chvíli se na ní zadívejte, představte si jí, jak jí berete zezadu do její luxusní kundy (pod škaredým ksichtem pěkná kunda zahálí), přidržujete si jí za vlasy a ona se na vás dívá s výrazem "Pořádně mi to udělej, jsem je tvoje děvka" a na zavěr vás nadrženě vycucne jak žumpu. Aspoň takové mám zkušenosti.
když ženská machruje s plasťákama tak je to stejně antisexy jako když machruje se špatně vytetovaným obočím
Kurva takový kousek kdyby si vedle mě sedl v letadle, tak ji moje stará vyšťouchne až na křídlo.😍
Ta 16 má takový nebezpečný výraz. Staré máš objednat pití, do něj nenápadně půlku Rohypnolu a novou sousedku vyzvat ke hře "Pojďme vedle na moment, šaty tíží jako cent" dle obsazenosti letadla buď poslední řada, je-li volná nebo na zadní hajzl.
  • Kim
  • 23.07.2023 14:45
8,47,74
74: Láska na první pohled! Jak jsem ji uviděl, okamžitě jsem se zamiloval. Ale nemyslete si, že je to nějaká povrchní známost. To je na celý život. To je hluboký, trvalý vztah. Fuj, to mě to vzalo!
Tohle už lze považovat za zbraně hromadného ničení, opatrně.
Ta ti, ale zamotala hlavu...
Je to pěkná na pohled, do ruky, ale při šukání dost překáží, jedině zezadu je v poho. A nechtějte je vidět za 10 let či po děcku 😕
IG:shyangelpup0:wink: nemáš zač😊
hnuska...62 je 100X lepší..i když namalovaný rypák