Blbec se zbraní v ruce

25. března

Svatební oslava se málem změnila v pohřeb.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 291x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 33 Kategorie: video

Značky: střelba , zbraň , pohřeb , blbec , svatba

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
1. 🖕
co dneska rusáci dobyli ?
... nevím co dneska ale v sobotu pěkně dobili ty teroristi z Ukrajiny - teda to alespoň hned podvrdili, že odtud přišli ...
Už je jaro ? ........... neříkal jsi náhodou, že když na jaře nespadne rubl a Rusko s ním, že omrdáš berana ? 🐑🐑🐑
...se nemůžeš dočkat co ? Neboj jaro trvá trošku déle než pět dní ty posero. Copak říkáš na prokazatelně jasný útok Ukrajinské rozvědky v Rusácku ? Kolik ještě mají lodí ? A kdy už konečně úspěšně dokončí speciální policejní akci ? A volis taťku Puťku ?
Říkej si co chceš, mě zajímá ten rubl. ......... takže budeš jebat berana ?
Tak zatím od ledna šel vice jak o korunu za 100 rublů dolů. Nevypadá to ale pro tebe dost dobře, berana ti můžu domluvit - znám jednoho farmáře na Valašsku a dokáže ti jej připravit podle tvého přání. Třeba jako Babiš podobně jako nedávno hovořil jak předal republiku v "mašličkách" stávající vládě. To jen pro inspiraci, proti gustu ...😜
O korunu 🤣🤣🤣 🐑🐑🐑.
Na tvém místě bych se moc nesmál a doporučil bych ti zopakovat si matematiku. Nejlíp byl na tom rubl co se zahájení speciální policejní operace v červenci a říjnu 2022 od té doby padá a padá. Víš ty vůbec chlapče co znamená nakoupit rubl (100 rublů) o korunu méně ? Říkají ti něco procentualní hodnoty nebo se zajímáš jen o promile ve vlastní krvi ? Béééé
Rubl padal (tak jak říkáš ty) už na konci léta, a jak vidno se s Ruskem nic neděje. Ale hlavní je, že jsi tady prorokoval, že "do jara spadne rubl a Rusko s ním". Takže si spíš připrav berana ty.
Opět zkresluješ skutečnost, napsal jsem že na jaře se rubl začne opět propadat coš ke tvému úděsu již činí. Navíc jestli jsi ještě nepochopil není příliž směrodatné jak je na tom tvá oblíbená měna vůči koruně ale například vůči euru či dolaru. Bohužel pro tebe trend je nevyhnutelný, můžeš tady třeba za měsíc napsat další blábol a uvidíme jak do té doby ten tvůj rubl poroste ... chceš se vsadit ?
Prorokoval jsi, že "do jara spadne rubl a Rusko s ním" ? ...... prorokoval, tak nebekej !
Já nikdy neprovokuju, pouze konstatuji. Pokud ti neslouží paměť tak zde zopakuji : na jaře po topné sezoně začne Rubl opět padat na nové dno... Myšleno tak, že jakmile se přestane přeprodávat ruský plyn a ropa na topné účely půjde rubl opět ke dnu. potřebuješ to ještě nějak dovysvětlit ? Preferujěš ostříhané, zanedbané, světlé nebo tmavé berany ???
..... tak se ostříhej, no.
.. hele jestli o toho berana tak stojíš tak opravdu znám toho valašského chovatele, starám se mu o stavební stroje a za dva týdny u něj budu dělat servis na bagru a damperu. Nevím to jistě ale stříhá je až někdy později po zimním období ale kdyžtak udělá vyjímku. Měl jednoho berana s jedním rohem vykrouceným směrem ven - ten by se ti mohl revanžovat po tvém ukojení. Tak platí ?

Zobrazit celou diskuzi