Blbečkové na českých silnicích #7

13. září
6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 120x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 10 Kategorie: video

Značky: dashcam , česká republika , cyklista , silnice , blbec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kolo v protisměru, co jako má být? Když je při pravé straně, snad je jedno jak je otočené
Jinak doma všichni zdraví?
Tak jsou lidi co budou hejtovat i když o nic nejde, jen proto že v zákoně je něco napsané. Třeba je řádu plavební bezpečnosti napsané že se lodě nesmí vyvazovat k zařízení na břehu, např. k zábradlí, nebo plout samožíží, tzn. že nemají zaplnutý motor a nechají se unášet. Ten zákon vznikl pro říční plavbu a platí hlavně pro remorkéry a podobně. A jsou čáráci co to chtějí vymáhat i po lidech co jedou v nafukovací kánoi, a ano, platí to pro všechna malá plavidla. Ale prostě čůráci jsou všude.
klasika a to za poslední 3 měsíce chodím pěšky jinou cestou než ilnicí rozbijte si tam hubu všichni fakkt že jo!
Pumpičkáři na vidlákově naprosto mrdají úplně všechno a všechny, jedou, kudy se jen dá a srát totálně na všechno. Zvlášť oblíbená disciplína, po setmění jet hlavně mimo obec bez sebemenšího osvětlení a čehokoliv reflexního, ideálně šedé kalhoty a černá bunda. V tom jsou expertky takové ty tetky, vidlácké krávy nad 40 s nákupem na řidítkách a též důchodci.
Zapomnels jeste na destnik ve druhe ruce kdyz uz ma riditka ovesene 20kg tezkou taskou s nakupem z coopu 😃
blbečkové jsou hlavně ti co mají potřebu něco pořád natáčet a zveřejňovat
Sere tě že už se tu vidíš potřetí co?
Mám známého, neustále něco natáčel, zveřejňoval a komentoval. třeba i to, že někdo nedal blinkr a úplné píčoviny. Jezdí taxíkem a nedávno se zakaznikem vyjizdel ze zastávky, nedal prednost projizdejicimu autu, auta obě na odpis, zákazník i on v nemocnici a myslíš že to dál na internet? Ne nedal. je to sráč, jako ty.