Blbečkové na českých silnicích #7

16. září
3.4 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 431x Hodnocení: 3.4/10 Komentářů: 11 Kategorie: video

Značky: dashcam , řidič , řidička , silnice , blbec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
V tom druhom videu ten vodic Forda chrapal? Sa pri nom idu pozabijat a on ani brzda, ani ku krajnci... pekne v klude, po stredovej ciare...
První situace v německu se děje často a nikdo nevyšiluje
Tedy větší dementi jsou ty, co točí první video. Typický dementní čech - no tak se stalo, jako by nikdo nikoho neomezil nikdy při řízení.
ten v tom prvním videu asi najezdí 15km za měsíc že z toho dělá takovou událost
za mě teda ten kruhový objezd byl použit správně, sice na hraně, ale lepší plný kruhac než z každého vjezdu 30 aut a po oblouku se honí dvě auta. Nařídil bych za mě, na kruhových objezdech povinné zipovani.
kokot na mercedese sa dufam uz zabil niekde o strom
no já bych řekl, že na tom kruhači bylo to modré auto, které ovšem jelo pomaleji. a omezit může, ohrozit ne!
Přesně tak.Vletěl tam jak hovado a pak se diví že na něj slabší kusy co jsou buď po autoškole nebo je to nějaká ženská co jede občas nejsou schopný reagovat. Byl omezen ale ne ohrožen, takže všechno v cajku, přednost dostal.
Co to vy dva debilové melete? Tohle je jasný nedání přednosti v jízdě, což má v zákoně svoji jasnou definici, která nic jako ohrozit a omezit neobsahuje. Zpátky do autoškoly
modrý vošiel na kruháč !zároveň! s kamerovým pičusom, takže o prednosti pre pičusa nemôže byť ani reči, práveže ON ohrozil modrého!
Tyvoláci na silňicícch tyvole......