Blizard v Kanadě

23. ledna

18.ledna 2020, Newfoundland, KANADA: Časosběrné video zachycující 24hodinovou sněhovou bouři (blizard) na kanadském ostrově Newfoundland. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 20 518x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 37 Kategorie: příroda

Značky: zima , sníh , cctv , kanada , timelapse , ostrov , vítr , kalamita , sněhová bouře , blizard

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ale ho najebalo
Tak, snad se příští rok tak dočkáme. 😃
To mi připomíná hlášku z Červenýho Trpaslíka, díl Trosečníci: Pořád chumelí?
Spal mé vojáčky!! 😆
Krytone, vem pilku na železo a pojď se mnou!
Hlavně je to v závětří a silný vítr, takže se udělal jazyk jako v Rusku jak skáčou ze 7 patra do sněhu. Za verandou může být 1/2metru, třeba.Ale stejně pěkný a pro nás skoro scifi.
Jak mi tady chybí sníh 😔
Jak se řekne cikánsky daleko? Torontooo
V Kanadě maj taaaakhle sněhu
zasranej snih dekuji bohu a uhelnym elektrarnam ze tu neni
neboj, za chvíli budeš prosit všechny svatý aby tady ten sníh byl, protože budeš za vodu platit randál nebo nebude voda vůbec.
JJ, už vidím to léto, jak budou zemědělci kňučet že je sucho. A tak jim bude premiér babiš ze státního ochotně sypat miliardy, protože i on je největší zemědělec, a tak nejvíc nasype do svých kapes... 😃
To ti nakecali sionisti ne ? Vody je dost...Stejnej pripad jako s ropou, uz v roce 2005 rikali, ze v roce 2020 dojde ropa.....Chteji v lidech vzbudit paniku, nic vic.
Rekl bych ze je to pravda, stejne jako ten PeakOil. Vody bylo loni po kokot, vidim to ve studni. Zemedelci jsou kundy, ktery bych ani zemedelcema nenazyval. Neorou a pak placou ze jim to zerou hrabosi, serou tam pesticidy, z pudy delaji beton, vlaha jim z toho odtece, vsude mrdaji jen to co hodne nese, kukurice a repka. Mrdat cesky zemedelce!
Presne tak, jsou to lenosi, kteri se neumi starat o pole a nechaji si tam premnozit hrabose, tak to dementi vyresi tak, ze si plosne otravi celou pudu jedama proti hrabosum 😃. Ja si pestuju na zahradce a vody bylo vzdycky dost, z okapu mam vyvod do sudu a to potom pouziju na zalivani a loni mi zbylo asi 200 litru vody......Cesti zemedelci nevi co delaji
Lopatu do ruky a hurá na to! 😀