Blízký raketový úder

03. dubna

Doněcká, Ukrajina.

6.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 817x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 87 Kategorie: video

Značky: o fous , rusko , ukrajina , raketa , o chlup , blízko smrti , blízko

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
▶Rusko vyzývá všechny strany zapojené do incidentu s íránským útokem na Izrael ke zdrženlivosti, prohlásil stálý představitel Ruské federace Vasilij Nebenzja na zasedání Rady Bezpečnosti OSN. Tento íránský útok se podle ruského velvyslance nestal z ničeho nic - byl reakcí na ostudnou nečinnost Rady bezpečnosti. Rusko také vyzývá Západní Jeruzalém, aby následoval příklad Íránu, který prohlásil, že nechce další eskalaci.
📣🇺🇳Blízký východ je na pokraji rozsáhlého konfliktu, nastal čas pro maximální zdrženlivost, oznámil generální tajemník OSN na naléhavém zasedání Rady bezpečnosti po íránském útoku na Izrael. Generální tajemník také oznámil zákaz použití síly proti jakémukoli státu a také nedotknutelnost diplomatických objektů.
📌➡Rada bezpečnosti OSN nenechala Íránu jinou možnost, než potrestat Izrael, řekl Borrellovi v telefonickém rozhovoru šéf íránského ministerstva zahraničí. V tomto projevu íránský ministr zahraničí zdůraznil opakované agrese izraelského režimu. Joseph Borrell poznamenal, že íránská vojenská reakce je dost očekávaná. Zdůraznil také, že z pohledu Evropské unie je útok na konzulární oddělení íránského velvyslanectví v Damašku odsouzen za porušení Vídeňské úmluvy.
🇫🇷 🇷🇺 „Jaký je pro Washington rozdíl mezi tím, co se stalo na Blízkém východě a událostmi na Ukrajině? Amerika nechce velkou válku na Blízkém východě,“ napsal na svém telegramovém účtu místopředseda Rady bezpečnosti RF Dmitrij Medveděv. Medveděv ve svém příspěvku poznamenal, že Spojené státy se snaží vyhnout rozsáhlému konfliktu na Blízkém východě, zatímco smrt lidí na Ukrajině je pro Washington možností pro investice. „Amerika nechce velkou válku na Blízkém východě. A snaží se udržet rovnováhu a prokázat zdrženlivost Ale smrt našich lidí je jim lhostejná. Čím víc, tím líp. Ze všech stran,“ napsal
❗Počet civilních obětí v důsledku ukrajinského útoku na Tokmak v Záporožské oblasti stoupl na 16, informoval gubernátor regionu Jevgenij Balickij.
❗🇨🇿Pětikoaliční politici navzájem papouškují své příspěvky s podporu Izraele. Když Izrael provedl útok na konzulát Íránu na území suverénního státu, v jehož důsledku zemřelo 16 lidí, vládní politici asi měli volno????????♂
❗🇨🇿České ministerstvo zahraničí opět nepřekvapilo. Bleskově reaguje i Fiala. Česká republika tentokrát bleskově reaguje na situaci ve světě. Na útok Íránu na Izrael reagovalo již ministerstvo zahraničí i premiér Fiala. ❓Škoda, že takovou rychlost nepředvedli i při teroristickém útoku u Moskvy… ☠
0:12 📍🇺🇦🇨🇿Útěk před masakrem: Spousta Ukrajinců stojí v Praze frontu na obnovení svých dokladů Všichni tito lidé se snaží získat obnovené ukrajinské doklady dříve, než vstoupí v platnost nový mobilizační zákon. Pak se konzulární služby stanou pro muže bez vojenské registrace nedostupné. ➡Nikdo totiž z čekajících ve frontě nechce zůstat v Evropě s prošlými doklady. Protože v takovém případě je čeká deportace na Ukrajinu s automatickým „bonusem“ - cestou na východní frontu s automatem v ruce.
📍🇺🇦Počet prchajících před mobilizací Ukrajinců roste, protože „bojové vyhlídky země se zhoršily“, píší The New York Times. Přilákat více mužů do armády „se ukázalo jako obtížné“ a nedostatek vojáků se „stal akutním“, zdůraznily noviny. Šéf Vojenského výboru v Užhorodu prohlásil, že ujišťuje bojovníky, že budou mít větší šanci na přežití, pokud budou dobře trénovat: 🗣„Všichni se bojí zemřít, ale snažíme se je povzbudit, aby se na to podívali z jiného úhlu pohledu. Z hlediska schopnosti přežít.“
❗🇺🇦Vrchní velitel ukrajinské armády Aleksandr Syrskyj přiznal výrazné zhoršení situace na frontě. Rusko se značně aktivizovalo a útočí na naše pozice, říká ukrajinský generál. 🗣„Situace na východní frontě se v posledních dnech výrazně zostřila. To souvisí i se značnou aktivizací útočných aktivit nepřítele po provedení v Rusku prezidentských voleb. Nepřítel aktivně útočí na naše pozice ve směru na Liman a Bachmut útočnými skupinami s podporou obrněné techniky. Ve směru na Pokrovsk se snaží prorazit naši obranu pomocí desítek tanků a obrněných vozidel pěchoty," napsal Syrskyj na telegramu. 📌Podle jeho slov hraje do karet ruským jednotkám i změna počasí, které je teď teplé a suché, což je výhoda v případě tankových útoků na otevřeném prostoru.