Bojovnice proti Islámskému státu

09. února

23letá dánská studentka Joanna Palani pomáhá v Iráku a Sýrii pomáhá zničit Islámský stát. Má již přes 100 potvrzených zabití členů ISu, který na za její hlavu vypsal odměnu milión dolarů (25 mil. kč). Joanna je dívka iránsko-kudrského původu, která se narodila v uprchlickém táboře v Ramádí. Poprvé vystřelila z pušky když ji bylo devět let a v roce 2014 zanechala školy v Kodani a odešla bojovat za práva žen a demokracii - nejprve proti režimu syrského prezidenta Bašára Asada, následně proti Islámskému státu. Bojovala v Kobani, kde pomáhala kurdským jednotkám ubránit město před islamisty. Když se pak připojila k pešmergům, podílela se na osvobození jezídek, které ISIS věznil jako sexuální otrokyně. Její aktivita ale vzbudila nevoli u dánských úřadů. Ty jí na základě protiteroristického zákona odebrali pas, aby nemohla odcestovat. Následně strávila 3 týdny v největším dánském vězení Vestre Fængsel. Dánsko totiž sice v konfliktu podporuje Kurdy, svým občanům ale účast v bojích nedovoluje. K zabíjení členů IS používá ruskou odstřelovací pušku.

8.8 /10

košík

Zhlédnuto: 27 710x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 47 Kategorie: galerie

Značky: válka , islámský stát , dánsko , sniper , odstřelovač , bojovnice , odměna

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Pak se nikdo nemůže divit, že se k tomu IS někdo hlásí, když jim předhodí takové zajatce..
Pokud sem bude přicházet toto, tak nemám problém. Zatím do Evropy bohužel lezou jenom posraný chlapi.
dobrý pouzdro
Tak odborníci, prý ahmed zabitej ženskou má s rájem a panama utrum. Je tak?
Jo to sem taky někde četl, třeba proto na ní je taková odměna.
pekna ciganka
Doufam, že než ji upižlaj hlavu, tak s ní na net hodí nějakej sex tape.
Nevim kdo by na to koukal, jak ji šuká nějakej ubožák s malym nemytym pérem...
Slečny táhnou do války za svoji zemi a chlapi před vším prchají do západní Evropy s růžovou vidinou zevlování na sociálních dávkách a osahávání místních slečen... nevím, co si o tom myslet. Tohle je jeden případ z tisíců podobných.
Až ji budou pižlat hlavu, tak bude pozdě.
  • ´
  • 09.02.2017 20:31
Až tu bude zaveden IS nebudeto až tak marné. Ženské nám nebudou do ničeho kecat, feministky a buzny vylétnou komínem. Jako chlapi získáme větší svobody a každý bude mít svůj samopal. Tomu se říká důvěra lidu!
Až jí chytnou tak její prdel zažije středověk, následně i tělo