Boogel Woogel 2018 (foto + video)

06. dubna

RUSKO: Holky na festivalu Boogel Woogel 2018, který se konal 28.3.-1.4.2018 v lyžařském středisku Roza Chutor. Jezdí se tam na lyžích a snowboardu pouze v plavkách nebo různých kostýmech. Koná se od roku 2016 a letos se jej zúčastnilo přes 1800 lidí.

7.1 /10

košík

Zhlédnuto: 21 383x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 39 Kategorie: galerie

Značky: zima , sníh , sexy , rusko , holky , snowboard , zimní sporty , lyžování , lyžařka , plavky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Fotky celkem ujdou, video je píčovina asi jako voda v koši!
A jsme u toho onanisti. Jen tiše závidíte bando jedna ( neplatí pro všechny). Rusko bylo totálně zničeno Hitlerem a taky tam raboval Napoleon a parchanti z Mongolska a kdo ví kdo ještě. Dneska jsou daleko před námi. Protože umíte jen psát píčoviny, sprostě nadávat a válet se jak zhnilé kočky. Nevíte ani co je sníh . Takhle lyžovat je BOMBA. osobně jsem takhle lyžoval několikrát. Na Pradědu i na Klepáčově. A teď se tady vyblijte 😄 JEN ZÁVIST !!!
Už nechlastej.
Suky, jebáť
mrdivo na sněhu je fajn
25 = 55 ?
Začátek jara. Rusko. Takže přehlídka vztyčených bradavek a 2cm zmrzlých kokotu 😄
mne to neuráží
Proč.
ne každý není exhibicionista
To je nejakej casting na mrdacku? Instagramový mrdky. Btw těch kostýmů jsem moc neviděl a nějak tam nikde nevidím fakt hnusný buchty... takže beztak jde jen o mrdačku za love
  • Zeck
  • 06.04.2018 13:47
Pěkná ruská sportovní akce. Já bych tam ale nemohl, vodku bych ještě zvládl, skotačit jak kokot v plavkách na lyžích asi taky, ale vpich anabolických steroidů, meldonia a EPO už ne.