Box bez rukavic

08. června

2.června 2018, Wyoming, USA: Poslední kolo souboje mezi 55letým ex-boxerem Tonym Lopezem a 36letým Joeym Beltranem, který se zase věnuje MMA, na turnaji v boxu bez rukavic (Bare Knuckle Fighting Championship). Na body v poměru 49-45, 49-45, 49-46 vyhrál Lopez (ten s vlasama). Před zraky 2000 diváků se uskutečnilo 10 zápasů (z toho jeden ženský), v nichž se objevili hlavně veteráni profi boxu a smíšených bojových umění.

5.4 /10

košík

Zhlédnuto: 26 374x Hodnocení: 5.4/10 Komentářů: 36 Kategorie: sport

Značky: usa , krev , zranění , boxer , mma , zápasník , bojovník , smíšená bojová umění , box , šampionát , wyoming

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Aim9
  • 10.06.2018 20:41
a ucel? Jeden akoze vyhral, ale obaja su v prdeli a v podstate prehrali 🙂
Ten levý by mohl byt naš starosta...
Už takhle se bušit s rukavicema do hlavy je hrůza, ale tohle tomu dává uplně novej rozměr retardace.
tvl. koukám pode mnou na ty komenty jak se Terazkyho fanclub rozohnil 😂 tady fakt sedí přirovnání červenej hadr na bejka 👍
Je dobře že se Big Lebowski hodil do pořádku, teď když má fyzičku, tak by se už nedíval do záchodu
To je do pici "SPORT" pro penize a srandu divakum si nechat rozijet drzky... To je hroznej low life toto a jeste vetsi garbage jsou zensky v tomto "sportu" proste hnus
Tohle je jejich vedlejsak, jinak pracujou ve SpaceX jako raketovi inzenyri 😄
Tu ide iba o peniaze. Trebalo naisť mentolov, ochotných si takto dodzigať gebuľe. Uplna chara, no 2000 gadžifaskov do piči?!
  • eufa
  • 09.06.2018 12:13
A nešlo by to napsat tak, aby tomu rozuměli i normální lidi a ne jenom kokotské maďarské opice?
Ještě jsi zapomněl zmínit, že bys je tam seřezal jak psy diky tomu jak jsi šlachovitý xD
Ta vaše hatmatilka mi přijde úplně stejná, jako když číňan rozsype čaj (ty jejich klikyhaky). Prostě ani obraz ani zvuk
Divím se, že si nenapsal, jak ten sport miluješ, všichni sou tu hovna a ty jedinej pán bys všechny sešlahal svojim rozumem, ty jeden kryple
Ty vole podle psaného projevu soudim, ze uz jsi dneska minimálně dva takové zápasy absolvoval. Řádně ti naklepali makovici ty buzerante.
Ta kec tu Bumerang, Arcticus, Hunde abo Lubo100 píšu čiste slovensky, ako učitelia, miestny šupaci do nich džubú (vŕtajú, ryjú)ť, že to hatmatilka. Ta príď do Dzivoke (Košice) alebo hoci kde na východ, to je riadna hatmatilka more(človeče), tam dakedy ani ja nestíham.
Aký "normální lidi"? Šak ty si podlý kvíkajúci patkań, s teba nikdy nebudze normálny more (človek), ostaneš na vždy fest chajtrákom (vandrák, verbež)
Ja dze prídem šických takoj idzem bic ako prašivých psov!!! Iba tu šicki psi poucekali s dosratými nohavkami od hrôzy, že prišiel Pán, prišla autorita, prišiel vodca a kat, Terazky!!!
Mne ? Naklepali? Ta ty si si fajne ufuňal (usral) DebilJižOdMládí! Týchto by som sundal na zem ani by som sa jich nedotkol ty skurvený podlý zelo (zelenožltý chrchel pociahnutý až z päty)!
Šak ty si tu za mňa napísal, načo to opakovať, ty gadžifasko (primitív) vyjebaný podlý zbabelý! Dig on (kukaj na neho) MístníŠéfDebil, akú tu rucil tyku (zvratok)!
Já nejsem jako ty, ovcomrde. Takže všechny ty hanlivé výrazy vztáhni na sebe a zadus se tím jako tím cigošským kokotem, který jsi dnes už minimálně 2x vyhulil za 5 €.
Ty seš ale trapnej malej kokůtek, s obrovským deficitem rozumu 🙂
Doteď jsme si mysleli že jsi slovák, což tě trochu omlouvalo, nicméně to more tě prozradilo.
To je hovno, tohle je box: e-mostecko.cz/zpravy/most/79387-video-ktere-bavi-internet-muz-dal-lavicce-u-tesca-poradnou-nakladacku
Čo bolo. To bolo. Terazky som majorom!
A ty čo potrebuješ? Lieky?
kundičku, zrovna není po ruce když má člověk chuť