Boxer vs. kulturista

21. února

USA: 38letý profesionální boxer Allan Green přijal výzvu od profesionálního kulturisty Rambo Gunze a rozdali si to v přátelském zápase.

8.5 /10

košík

Zhlédnuto: 35 082x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 69 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , krev , boxer , knockout , amatér , box , kulturista , profesionál

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Že mě výsledek vůbec nepřekvapil.
Může bejt kluk rád že ještě nedostal vod černocha anakondou vymrdaný...
Dobre vyzera, ukazte sa vy 😄
Ani jsem nemusel hádat kdo je kdo .... jasný že "bodybuilder" je ten kokot bez trika
Koukam ze taky maji sveho Grznara : ) Jinak je jasny ze body builder nema sanci navic proti typkovi co je o hlavu vyssi.Ted si muzou dat zapas na bench.
Miluju tyhle magory se sebevědomím v nebesích jen proto, že chodí ,,bušit,, a mají místo mozku sval (i když tenhle na ten sval moc nevypadá). Chodí jak páni a myslí si že když zvedá tolik a tolik na benž že rozmlátí držku všem na světě 😄 😄 😄 PS: Připoměl mi toho vylízanýho youtubera jak vyzval dalšího a dostal přes piču a nemohl to rozdejchat 😄
Bejr vs Pstruch, super zápas 😄
JJ to je přesně vono 😄
prej pstruch, no ty ses teda ale kokot 😄 😄 😄
Domníval jsem se, že jeho přezdívka se píše s CH, ale asi špatně teda ty kokote 😄
otřesnej pohyb, nejak zmatene tam hopsa, ruce dole.. I poulicni rvacky co tady bejvaj sou o mile lepsi. Boxer jen defuje a pro nej ma stesti ze tam neda nejake kombo vice ran za sebou.
  • Maky
  • 21.02.2018 18:10
No, kulturista... oukej no. Na tom boxerovi je krásně vidět ta úspora pohybů a energie. Neběhá tam jak píchlá svině 🙂
Seřezal by ho každej lepší boxer se stejnou nebo i nižší vahou. Ale on ne, on vyzve o hlavu výššího s o dost delším rozsahem a navíc profíka, kterej je v ringu prakticky doma. V tomhle případě měl štěstí, že to boxer nerozbalil. Je to namyšlenej debil (typu Grznár), kterej potřeboval usadit a zároveň kandiát na Darwina.
tak a teď se zase může vrátit ke svojemu blogu, kde doporučuje jak správně jíst a čeho se vyvarovat... na fb na zeď si hodí že měl koule na to aby tam vlezl a všichni jej zase budou obdivovat 😄