Brankář odmítne střídat

27. února

24.února 2019, Londýn, ANGLIE: Ve finále Anglického ligového poháru mezi Manchesterem City a Chelsea (0-0, 4-3 na penalty) diváci viděli neobvyklou situaci. Krátce před koncem prodloužení chtěl trenér Chelsea Maurizio Sarri střídat brankáře, Kepu Arrizabalagu, který měl již 2x ošetřovanou levou nohu. Kepa však odmítl být nahrazen svým kolegou Willem Caballerou, což trenéra Sarriho lehce nasralo. O několik hodin pozděj Kepa vysvětlil své chování na sociálních sítích: “V žádném případě jsem nechtěl ukázat neposlušnost nebo zpochybňovat jeho rozhodnutí. Trenér myslel, že nemůžu hrát, ale já se cítil dobře a chtěl jsem pomoci týmu."

7.0 /10

košík

Zhlédnuto: 24 482x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 39 Kategorie: sport

Značky: anglie , nervy , velká británie , londýn , fotbal , trenér , fotbalista , brankář , chelsea , manchester city

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
jak na sebe ty buzny fotbalistický pořád sahají...
Mohl by mi někdo vysvětlit proč ve fotbale je většinou brankář oblečenej jinak než zbytek týmu za kterej hraje ? Proč nemá ten stejnej dres jako ostatní ? Fotbal nehraju a vážně by mě to zajímalo díky.
To ma aby se od zacatku vedelo koho budou vecer pichat do prdele..
Petr Cech jednu dobu nosil neonove oranzovou,rikal ze prej kdyz na nej jde nekdo sam tak ze ho to rozptyluje.Tak tohle je treba prvni duvod.
Je barevně odlišen zejména proto, že může hrát v určitém prostoru rukama, a to na rozdíl od zbytku svého týmu.
nová doba, brankář vyhazuje trenéra.
Alespoň se ve fotbale něco děje.
A Kepa přišel o týdenní výplatu díky tomu. Správně by neměl hrát tak další 3 zápasy. Maurizia naprosto chápu tohle si prostě hráč na trenéra dovolit. Ještě k tomu kdyby byl vystřídanej tak Chelsea mohla na ty penalty vyhrát..
Neúctivý spratek.
ten v sedem je ben stiller? 😃
No, fakt, druhej Ben Stiller. I ta "výška" odpovídá...😀
Namyšlená mladá buzna.