Brzké oslavování v cyklistice

24. března

22. Března 2022, Francie: Během 2. etapy Tour de Normandie zvedl nizozemský jezdec Jordan Habets (Metec-Solarwatt-Mantel) ruce nad hlavu, aby oslavil vítězství nad Francouzem Romainem Baconem (CC Nogent-sur-Oise), ale neuvědomil si, že do cíle zbývá ještě jedno kolo. Nakonec byli oba muži 2 km před cílem dostiženi pelotonem a etapu vyhrál nizozemský jezdec Casper Van Uden (Sunweb Development).

6.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 259x Hodnocení: 6.5/10 Komentářů: 7 Kategorie: sport

Značky: karma , francie , cyklista , cyklistika , vítěz , tour de normandie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak si doma pobrečí, naučí se počítat a za rok to zkusí zas.
Asi nevíš, co znamená karma. Doporučuju slovník.
Pravda, špatně použitý výraz 🙂 Opraveno 😉
Zdroj: Wikipedie Karel Macháček byl český inženýr, podnikatel a vynálezce, průkopník vývoje topných plynových zařízení a zakladatel výrobní firmy Karma. Jeho technická zlepšení dala vzniknout výrobku, jehož název vychází z názvu Macháčkovy firmy: karma.
No ty seš zase chytrý jako houpací koníček ty úchyle posranej!
Jsem rád, že jsem tě poučil a rozšířil ti obzory.
Karma (sanskrt) nebo kamma (pálí) v buddhismu označuje etický přírodní zákon příčiny a následku[1], čin vykonaný se záměrem nebo vědomým motivem a odpovídající následek tohoto činu, postihující zpětně aktéra samotného. Zjednodušeně řečeno podle této doktríny egoistické jednání způsobuje utrpení, zatímco nesobecké jednání přináší štěstí. Z buddhistického pohledu neznamená karma „osud”, ale může být přeložena jako „čin” nebo „příčina a následek”......a ted mudruj