Bugatti Divo (foto + video)

30. srpna

USA: 24.srpna 2018 proběhla v kalifornském Monterey světová premiéra vozu Bugatti Divo, kterého bylo vyrobeno pouze 40 kusů. Má skoro 1500 koní (1103 kW) a jeho cena je 125 mil. korun (vyprodáno). Z 0 na 100 km/h zrychlí za 2,4 sekundy, což je rychleji než Boeing 747 při vzletu.

8.6 /10

košík

Zhlédnuto: 21 963x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 58 Kategorie: galerie

Značky: auto , rychlost , francie , autosalon , supersport , bugatti

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
mrknul sem se na video....jako vážně celý nakreslený v počítači? fotky nejspíš taky. Tak s tim běžte do pytle... : - /
zajímavý kolik lidí to přirovnání překvapuje 🙂 ano, budete se divit, i při vzletu Boeingu probíhá zrychlení...... faktem je, že jsem při tom taky zamrkal....rychlejší než 747 při vzletu (i skoro prázdného) bude si myslím i mírně nadupanější rodinný kombík. Je to nesmyslný srovnání - pojďme se bavit o F16 nebo tak něco. A psát že jedno zrychlení je rychlejší než jiné zrychlení je smyslově i stylově kostrbaté, ale to už je maličkost : - )
noví olej cca 250 000 kč
pevně doufám, že si tu teď jenom proto že jsou ještě prázdniny a rodiče tě nechali vzhůru.... : - ( takže na to řeknu jen - naučit se česky už ve škole, k nezaplacení!
jo no ,nový olej kurva !
A čo tie gumy? Tipujem 5tis EUR jedna.
zrychlí z nuly na sto dřív než boeing z nuly na sto při vzletu? To budu muset nechat koňovi, ten má větší hlavu
sem jedinej kdo v tom logu vidí pivo?
Tak tohle auto si v cesku muze dovolit koupit akorat Babis. Neskutecna raketa!
nemůže si ho dovolit, je vyprodáno. V dnešním světě už nejde o prachy, teda aspoň těm co je maj.
me se strasne nelibi ta maska ale jinak se mi na bugati libi ze jsou homologovane
tak na co ta reklama, kdyz uz je vyprodano. a me zrovna skoncila fixace...
By mě zajímalo jaký problémy má člověk, co vysolí 125 míčů za auto...
žádny....
Má problémy s tím, že si může koupit vcelku cokoliv, ale žádný extra uspokojení mu to nepřinese, protože za dva dny to uspokojení prostě zmizí. Je to trochu na palici mít pocit, že už nemám kam dál jít. Proto se pak ženou do politiky, kde zase hledají nějaký vzrušení a smysl života.
Co s penězma a to taky nejsou malý problémy.
Jako kšeft zajímavý. Když se ti podaří si ho koupit, z fleku ho můžeš prodat za 200míčů. Nehledě na to že hodnota auta bude růst pokud ho mezitim neroztřelíš.
přesně tak, prachy v dnešnim světě neznamenaj nic protože prakticky si za ně koupíš akorát nějakou věc, která je ale na úrovni všeho co už ten člověk někdy viděl nebo zažil, takže uspokojení mu to přinese nulový a naopak mu to prohloubí jeho depresi. Moje matka pracuje pro miliardáře Čmejlu a ten má přesně takovýhle pocity z toho co mi vyprávěla.
zítra na 12ku a za rok kupuju ojetýho favorita!!
Gratulace!