Bujné lesbičky

16. října

Dvě nadržené lesbičky připravené na lízání a sání svých obřích přírodních koziček.

8.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 351x Hodnocení: 8.1/10 Komentářů: 33 Kategorie: porno

Značky: sexy , lízání , milf , velká prsa , lesbičky , obří kozy , kundy

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ahoj všichni, jsem Mary, pre-op TS. Přátelský a hravý, elegantní a inteligentní... Hledám muže, slušného a jemného. Jsem aktivní i pasivní, nechávám na vás, abyste se rozhodli, jak mě chcete. Je možná erotická masáž, která vás přivede k šílenství. Nejsem sponzor a sponzory nehledám! Doufám, že mě někdo kontaktuje! Moje telefonní číslo, fotky + video + podrobné aktuální informace o mně jsou shromažďovány v jediném (pro bezpečnost a pohodlí odpovídám pouze tam!) mém profilu na www.tsonly.top
Větší kozy jsou pěkné, ale toto už kurva ani omylem fakt ne, za pár let jim hrozí, že si kozy skřípnou do zipu poklopce, to ani raději nepřemýšlím nad vzhledem, až budou vydojené po harantech.
Navíc tyhle čubky nemůžou nic, kde se skáče, počínaje švihadlem a konče košíkovou, protože by přišly o zuby nebo měly věčně monokly.
čistě ze zvědavosti, brnklo tady někomu?
jo brnklo uvědomil jsem si že mi došla smetana do kafe 🙃
Jistě, takhle má kurva vypadat ženská.
Mě ano, ovšem trochu výš, v žaludku 🤢
Jses posral ne? Takový vemena se nemůžou líbit nikomu kurva.
Mně teda jo, klidně si dál prcej třicetikilový kostitřasy s nulkama. Alespoň si můžeš představovat, že je předškolního věku, nebo chlap.
Jedna, která mohla mít podobný někdy v 80.-90. letech chodí u nás ve městě a ani si nebere podprdu. Docela zajímavej pohled, hned vás napadaj myšlenky, co by se s nima dalo všechno dělat. 😀
Připomíná mi to vtip, jak jde babka s vnukem na pláž, děcko se nudí a tak se ptá, babi, můžu si hrát s tvýma kozama ? Babka odvětí, můžeš, ale nechoď moc daleko !
To je pičo hnus...!
No fuj tajbl 😃
Koupil jste si někdo to silikonový honítko z reklamy před videem? Hoďte sem recenzi.
To je jak s kozama, umělé jsou na prd, já raději živé. A když už bych uvažoval o honítku, tak jedině nějaké dvounohé rovnou i s kozama a kundičkou.
kategoria lajdaky
pocákal bych je semenem a pak pochcal
Keby si ich aspoň natierali olejčekom alebo cucali mlieko 🤤