Český bordel

16. prosince

Výběr z facebookové stránky "Pohádky že skládky", kterou spravuje pražský popelář z AVE. Většinou jde o jeho úlovky z Prahy + několik fotek od fans z celé republiky. 

7.7 /10

košík

Zhlédnuto: 33 332x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 81 Kategorie: galerie

Značky: česká republika , bezdomovec , praha , odpadky , bordel , popelnice , špína , popelář

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
#45 😂😂😂
Náhodou, ta rakev je úplný terno. Dobrý 3 litry doma. Když to někdo už plánuje, tak si do ní vleze už před barákem a havrani nemusí ani ze schodů.
Zkuste do sběrnýho dvora odvézt třeba starý kola z auta, nebo zbytky motoru. Mě s tím poslali do prdele i na šrotáku.
kola muzes dat na bazar za odvoz stejne tak pro motor si lidi prijedou a rozeberou si to kdyz jsou lidi liny jako ty 😃
takový věci se házej do lesa přeci
Hmm, každý sběrný dvůr má provozovatelem jasně stanovené služby a podmínky, sortiment který musí přijímat i podmínky a cenník, podle kterého si účtuje. Problém je v tom, že zaměstnanci nejdřív natahují ruku pro nějaký ten osobní obolus. Pokud nic nedáš, pak máš smůlu! Pak si v jejich "registru" a do sběrného dvora nic nedostaneš ani kdybys měl vlastní odvoz. Takhle to frčí v Turnově i leckde jinde. Jó hošku, bordel je dneska hodně dobrej byznys.
Lidi jsou mrdky..
Takže zřejmě i ty 🙂
Na Kladně taková klasika. Tam je sice sběrný dvůr gratis a je jich tam pokokot, ale každou chvíli jsou vedle televize, ledničky, pračky a podobně. U baráku máme vedle sebe 4 kontejnery na směsnej odpad. Ten nejblíž většinou přetejká, tašky s bordelem všude kolemj. Poslední, kterej je 5 metrů vedle je většinou úplně prázdnej. Lidi mají tak vymrdáno, že je pro ně problém ujít dalších 5 metrů a neházet to na zem. Bych na ně poslal tu malou švédskou hysterku.
Tady nás jebou úřady, Brusel i Gréta a ve třetím světě to prostě nahrnou do řeky a nazdar! A my to jako máme vytrhnout a zachránit planetu ???
ve srovnání se zbytkem světa naprostá pohodička 😃
  • klkl
  • 17.12.2019 07:10
presne. kdyz si vzpomenu na indii, kde se ryksa proplejtala mezi chodcema na ulici, protoze na chodniku bylo pul metru odpadku, tak tohle je tezkej cajicek
  • Joan
  • 17.12.2019 02:59
jak se tady řešilo to video tramvajáka tak.......... : https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/dopravni-podnik-dpp-zakaz-tramvajak-youtuber-video-zachrana-chlapce-chodounsky.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Jo, pro dobrotu na žebrotu! Může dostat padáka ... 🙄
Tady nás jebou úřady, Brusel i Gréta a ve třetím světě to prostě nahrnou do řeky a nazdar! A my to jako máme vytrhnout a zachránit planetu ???
Doprčic, to nepatřilo sem ...
  • Joan
  • 17.12.2019 02:55
ta rakev byla i s nebožtíkem ?😏
tvl v Ostružinový (obr.32) ten bordel na podzim uklidili. To už je tam znova? OMG 😒