Cesta do hlubin deštného pralesa

03. ledna

Kongo: Nákladní vozy (MAN KAT1) OSN překonávají nebezpečnou cestu v deštném pralese.

9.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 414x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 61 Kategorie: technika

Značky: risk , prales , cesta , terén , bahno , nákladní auto , kongo , osn

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Afrika 1,24mld obyvatel.Neuškodilo by, keby tam trochu umreli. Poslal by som tam vakcíny s pravým covidem a zadara! Tí čo si tam zaslúži najviac žiť je fauna a flóra nie človek a hlavne neger.
Zdarec, pinarellos. Za chvili prepnes na svuj ucet a odepises si cesky?
No, to ma Afrika jako kontinent. Ten samy pocet ma Cina nebo Indie, coz jsou jenom staty. Takze v Africe urcite problem neni.
Janko96 je Král NDR. Už si raz ten účet zabudol prepnúť keď sa rozpísal na více komentov.. Ak sa dobre pamätám. By som sa nedivil ak by mal Král ban. Nejak som ho tu dnes nezaregistroval. Ak hej, škoda ho. Vedel ma pobaviť.
pokud zustavaji v Afirce a nemigruji do Evropy za davkami a znasilnovanim bilych holek, tak mi nevadi
Africane jsou nevinni. Zili v rovnovaze, 8 z 10 deti zemrelo na nemoci. To belosi je nejdriv zkolonizovali a potom proockovali a krmili.
Zase tak moc se to od tech nasich kvalitnich dalnic bohuzel nelisi... Kazdopadne mi trochu unika pointa proc se veze humanitarni pomoc kamsi do tramtaryje destnyho pralesa. Kazdej by se mel o sebe umet postarat hlavne sam, ne aby se tam zaostala cast umele udrzovala pomoci ze zapadu. Nakonec se z nich stejne stanou ucastnici jejich valecnych konfliktu co pachaji zverstva na slusnych lidech...
jsi idiot, bez zásobování bys žral hlínu a jabka
Idiot jsi ty kdyz si nepochopil moji recnickou otazku ne proc se zasobuje, ale KDE se zasobuje. Preji ti hezky den.
poor nature
Všelijaké organizace je krmí, léčí, šatí, přitom by stačilo naučit Afriku šukat s kondomem.
jak typické: černí čumí, jak se jim bílí snaží pomoct, aby pak mohli nadávat, že to triko co dostali není adidas, ale nike a má špatnou barvu. člověk v tísni a podobná hovna: jak působit utrpení a zároveň se tvářit, jak pomáhám.
Stále lepšia cesta ako D1 na Slovensku
no nie tak doslova,bratže.Ono sa to iba tak hovorí...D1 na slovensku je celkom fajn
Chce se mi brečet, když si představím ty prachy vynaložený na pořízení těch náklaďáků, nafty zaplacení lidí a konečně i těch zásob ..... a to jenom proto, aby se pár lemer nažralo a mohlo si naprcat další hladový krky ......
taky jsem nad tím přemýšlel. Výsledek je snad ještě horší, protože je akorát naučili na tu pomoc. Tady taky musíš se postarat sám o sebe pokud nejsi cikánek či nějaká jiná zdechlá vyžírka
A kazdy cerny pičus mobil v ruke
asi už jedou zpátky podle těch prázdných bas od píva
No ty pičo, čekal jsem, že pojedou tou viditelnou cestou a že tam zapadnou 😃 😃