CGI & VFX Showreel - Feature Films

26. dubna

Kompilace VFX a CGI efektů použité ve filmech. Tyto techniky speciálních efektů jsou technologie vytvářející speciální efekty, které jsou u filmové tvorby jedny z nejdůležitějších. Zkráceně se jim může říkat SFX nebo VFX (Special effects). Speciálních technologií je mnoho: jednak ty, které jsou pro využití v reálné scéně, např. s herci nebo s předměty, a dále ty, které se aplikují počítačovými programy pro 3D grafiku.

CGI (Computer Generated Imagery), tedy efekty tvořené počítačovou úpravou obrazu. S rostoucí výpočetní silou počítačů se CGI používá stále více, a to jak místo klasičtějších efektů, tak místo živé akce. Dnes je již technicky možné natočit celý film tímto způsobem..

 

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 14 264x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 23 Kategorie: video

Značky: technika , kompilace , film , 2017 , software , efekty

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Blizzard docela umi delat hezka cgi videa. Uz od dob warcraftu 3 jsem jimi byl fascinovan. Udajne je to i setsakra casove narocne.
Hudba: Møme - Mirage (https://www.youtube.com/watch?v=pz_x9JYb554)
Prosím o název filmu s atentátem na Canadyho
Jackie (rok vzniku 2016)
Dík
Canady 😃 😃
Popis je zavadejici. SFX a VFX je rozdilna vec. SFX jsou efekty ktere jsou primo natocene (tedy napriklad ruzna realna pyrotechnika a mnoho dalsich) a VFX jsou pouze veci doplnene v postprodukci.
já to vím taky 🙂
Co je to prosím za filmy? a za písničku? ví někdo?
To jsou filmy využívající VFX a CGI efekty; Písnička to je čistě instrumentální; Ano, ví.
darude - sandstorm
😃 pobavil
Zkuste se podívat na první Jurský park nebo prvního Vetřelce. Neměly ty masky přece jen něco do sebe? Bohužel s nimi ale nešly dělat psí kusy.
ví někdo co je to za filmy ?
Ano, někdo to ví.
Ach jo.. nejseš ty SERAK?
Kdepak, já jsem Obvious. Captain Obvious.
Rádoby vtipný blbeček
Jo tohle jsou počítačoví umělci. Smekám před těmito lidmi ( jasně doktoři blablabla, taky borci) ale tohle jsem vždycky chtěl umět ale můj brain mi to nedovoluje
Zpíčený filmový efekty. Kvůli nim už stojí všechny filmy za hovno.