Co vidí Tesla?

07. února

Tohle všchno hlídá během jízdy autopilot vozu Tesla. Na poměrně velkou vzdálenost dokáže číst značky, detailně číst cestu, okolní objekty a rozpozná i mokrou silnici, kvůli níž následně upravuje akceleraci a počítá s delší brzdnou dráhou. Tesla teď na Autopilotovi hodně máká, protože Elon Musk avizoval, že letos by mělo přijít plně autonomní řízení (bez dohledu řidiče).

8.4 /10

košík

Zhlédnuto: 31 594x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 89 Kategorie: technika

Značky: auto , technologie , tesla , autopilot , budoucnost , počítač , systém , elon musk

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Rikam to od zacatku, Tesla je pro teply buzerantiky, kterym slouzi na cestu do starbacksu kde si daji teplou kavicku, potom jedou do svoji kancelare kde celej den mackaji klavesnici a potom hura zpatky a modlit se, ze baterka vydrzi a nabijet celou noc.....Auto pro levicacky paka
Jojo, modlit se, aby vydržela baterka cestu do práce a zpět. Sice má Tesla dojezd 400 km, ale to kokoti už nespočítají, že nikdo nejezdí denně do práce 200 km tam a 200 km zpět, že? Hlavně nenávidět cokoli co stojí víc než olítaná Fabia a nemůžete si dovolit ani ve snu...
Se svym obnosem penez bych tam mohl nakracet a koupit si vsechny ty mrdkoauta...dojezd 400km je na picu, znam borce co jede 300km tam 300 zpatky, takze tesla by mu byla na picu.Ano, nebudu podporovat zapadni trh, je potreba podporovat mistni trh, teslu at si kupujou hipsteri, my chlapi si budeme kupovat auta a ne nejaky auticka na dobijeni
Přesně, tak 2x v týdnu jedu 500-800km a na to potřebuju auto, který pojede, ujede alespoň těch 800km na jedno tankování a něco vydrží. Kvůli nahovno dojezdu mi nesmí do baráku ani elektrika ani CNG. A protože potřebuju valit i na okrskách, tak mi nesmí do baráku ani automatická převodovka, která funguje na okrskách leda v režimu sport, v režimu Důchodce je naprosto napiču.
Až dojdu k elektroautu v zimě na parkoviště, zatopím, zapnu vyhřívání zrcátek, předního, zadního skla, sedaček, volantu a pak ujedu 800km bez dobíjení se zaplým rádiem, navigací a světly a dovolí mi to místy 180km/h valit bez bonzování fízlům, tak nemám sebemenší problém.
Souhlas
To že elektro nevyhovuje někomu, kdo má kulatou lopatu, ještě neznamená, že nebude vyhovovat někomu jinýmu. Napiču není Tesla ale tvoje hlava.
Vychovali z tebe dobrého levičáka. 😉
Ty si automatickú prevodovku videl asi naposledy v osemdesiatych rokoch, že? Dnešné dvojspojky radia neporovnateľne rýchlejšie ako človek a pri zošlápnutí plynu nemajú problém podradiť aj o 4 stupne.

Zobrazit celou diskuzi