Conor vs. Floyd

16. července

Videa ze všech tří setkání mezi neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem jr. a hvězdy MMA, zápasníkem UFC Conorem McGregorem. Oba se mají postavit do ringu 26. srpna ve 12kolovém boxerském utkání.

3.4 /10

košík

Zhlédnuto: 18 384x Hodnocení: 3.4/10 Komentářů: 85 Kategorie: sport

Značky: fightclub , sranda , boxer , mma , zápasník , show , conor mcgregor , floyd mayweather jr.

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nechci si tady furt stěžovat, ale tohle mi přijde jako dost dementní video. Boxu ani MMA nefandím a sledovat 18 minut jak se tam ti dva šašci motají...
By mě zajímalo co si tam ty holky říkaj 😄
  • Aim9
  • 16.07.2017 23:24
Medzi nami, dievcatami 😉
V boxerském ringu s boxerskými pravidly Konrovi moc šancí nedávám. Na druhou stranu by si mi líbilo, kdyby se odvetné divadlo konalo v oktagonu podle MMA pravidel:-).
Nemá prakticky žádnou šanci a v podle MMA pravidel by to bylo naopak. Oba jsou špička v tom svém oboru. Já bych si za pár mega dolarů nechal klidně taky namlátit. Tohle je hlavně show a divadlo pro lidi ale myslím že ten zápas nebude mít zdaleka všech dvanáct kol.
Jelikož jsi napsal prakticky totéž, co já, tak mohu pouze dodat, že já bych si za pár mega namlátit nenechal. Ale věřit mi pochopitelně nemusíš;-).
Ne? Tak jsi blb, protože by to zajistilo vnuky tvých vnuků ty blbe. Jsi strašnej blb, bože ty jsi blb, omg blbe 😄 neber osobně ty blbe blbej
Nevidím to tak jednoznačně. Pokud si vybavuju Floydovi zápasy, tak sice všechny vyhrál, ale vždy boxoval dost defenzivně. Vrcholem všeho byl poslední fight s Paquaiem. Tam jen čekal, až to skončí a rozhodčí ho vyhlásí vítězem. Není takový zabiják, jako býval třeba Tyson v 80. letech. Ten uměl vraždit. Floyd to neumí.
Milý cerebrálně zakrslý (ne)příteli. Kdybych musel pracovat někde ve fabrice na pásu nebo zametat hovna na ulici tak, jak to nepochybně činíš ty, jistě bych o té milionové nabídce vážně uvažoval. Uvažoval bych o ní proto, že bych měl ještě pořád v hlavě mozek (na rozdíl od tebe) a bál bych se (celkem oprávněně) o své zdraví a život. Já to ale dělat nemusím, jelikož své pravnuky (pokud nedojde ke kolapsu civilizace) mám zajištěné už nyní.
Pokud by se ti nějakým způsobem náhodou podařilo rozmnožit svůj genetický materiál dříve než tě přejede hovnocuc, tak ti přeji mnoho štěstí, abys takovou nabídku opravdu dostal. Špatná zpráva pro tebe je, že changes zde hovořil o pár mega dolarech (pár jsou dva negramote), což by stěží zajistilo tebe, natož tvé pravnuky.
Vole. Dělal jsem si prdel celou dobu 😁
Sehr komisch. Prdel ti moc nejde, zkus napsat alespoň názor na ten zápas. Vole.
Mám nebo měl jsem rád Conora, měl jsem ho rád, když ho nikdo neznal, teď je to pro mě šašek zbytečně moc slavnej. Proč by měl bejt slavnej jen pro prořízlou hubu, zase tak dobrej není, je jen dobrej. Boxera ani pořádně neznám, protože mám rád mma, takže mě to ani moc nezajímá, ale kouknu se na to a myslím si, že conor dostane protože to prostě není boxer. floyd boxuje celej život, conor možná poslení půlrok. Vsadím na floyda
Hned v uvodu je videt McGregoruv tmave modry oblek.. zajimavosti je, ze svetle "prouzky" , ktere na sobe ten oblek ma jsou tvorene z napisu "FUCK YOU" .. takze je vic popsanej jak tabule od Barta Simpsona :bowtie:
Jojo, tady je to vidět http://www.hornoxe.com/wp-content/picdumps/picdump527/thumbs/thumbs_picdump527_043.jpg
počkat, já myslel že tyhle nacvičené představení pro rednecky frčí jen v USA...
bejt tam ja tak si dva dny necistim zuby a tesne pred tim ciratem zezeru romadur a pakl tvargli 😄
  • Aim9
  • 16.07.2017 18:17
Neverim, ze to video je fakt o tom jak si dvaja buzeranti pozeraju z 20 cm do ksichtu.
Nač milovat ženy když je na světě tolik krásných mužů 😄
zápas muších vah z toho jeden irský velkohubí šašek WTF ? ... za ty prachy by se nechat oba ojet i do prdele
Musí se nechat že Floyd na svůj věk vypadá jako naprostej kretén s těma rovnejma kšiltama a řetízkama od kolotočů. Že mu to není blbý..
kdo si vsadí?