Conor vs. Floyd

16. července

Videa ze všech tří setkání mezi neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem jr. a hvězdy MMA, zápasníkem UFC Conorem McGregorem. Oba se mají postavit do ringu 26. srpna ve 12kolovém boxerském utkání.

3.4 /10

košík

Zhlédnuto: 18 454x Hodnocení: 3.4/10 Komentářů: 85 Kategorie: sport

Značky: fightclub , sranda , boxer , mma , zápasník , show , conor mcgregor , floyd mayweather jr.

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Aim9
  • 16.07.2017 12:44
Prvych 5 minut videa som mal pocit ze sa jedna o sutaz Hviezdoslavov Kubin.
doufam ze cigan nalozi toho mcgregora
  • Dony
  • 16.07.2017 12:26
komediant 😄
Doufám že Floyd vyhraje, Connor potřebuje vrátit na zem...
jj,mancuje sa tam jak cisty neger...
Nechapete, ze to je jen hra a taktika od Connora? Sasek je a byl vzdycky Floyd, ale pravda je, ze to je hrozny tyjatr kolem toho zapasu.
Já to chápu... Ale Connor se v tom úplně výžívá a dělá mu to dobře... Navíc spousta lidí z UFC říká že je strašný idiot i v reálu... Pro mě to je výborný fighter ale jako člověk stojí za hovno 😀😀
Jako je to mozne. O to vic to zamrzi, kdyz zacinal od nuly a vlastne zil hodne skromne. Ale, jak se rika penize kazi charakter.
Jelikož se pohybuji ve společnosti s vysokým výskytem zbohatlíků, tak mohu říci, že peníze charakter sice pokazit mohou, ale daleko častěji pouze odhalují pravý charakter dané osoby:-).
Podívejte se na pár videí s CMG. Před zápasem je to sice huba nevymáchaná. Ale po nich dokáže ukázat respekt k soupeři. Snaží se je jen rozhodit. Viz José Aldo, tam se mu to povedlo dokonale. Dost často opakuje jak je vděčný za to co má, a že zůstává skromný a motivovaný. Navíc narozdíl od mnoha ostatních z MMA, nevyměnil se slávou trenéra za nějakého známějšího a věhlasnějšího. Má od začátku toho samého.