Czech Nature Photo 2018

09. dubna

Nominované snímky v soutěži o nejlepší fotografii přírody Czech Nature Photo, které mezinárodní odborná porota vybrala z téměř 1 800 příspěvků. Do soutěže se přihlásilo 252 českých a slovenských fotografů. Slavnostní ceremoniál vyhlášení vítězů a předání cen proběhne v galerii Czech Photo Centre 19. dubna.

 

WEB: https://www.czechpressphoto.cz/cnp/nominace-2018/

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 18 654x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 27 Kategorie: příroda

Značky: česká republika , galerie , soutěž , zvíře , zvířata , fotograf , fotografie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ten Rys je krásnej!
asi fotopasca, ale odfotit rysa je stesticko.... krasavec je
Kvalitka, myslíte že to zvládnu taky se svojí Nokií 6700?
S dobrým objektivem určitě.
Polovina je prehnna cez lightroom.. Takze ano.. Staci dobry zaber v raw ci cr2, program a peona foto je na svete.. Teda ak niesi absoutna lama, nefotis prti slunci, a mas trpezlivost 🙂
Uz jsem si rikal, ze by nejaky Brouk pytlik ze slovenska nemel nejakou chytrou poznamku, jak je vsechno jednoduche. Tak proc si neco nevyfotil sam, DEBILE. Ajo, protoze jsi obycejna nula.
Hmm, mozno jen nechci mluvitno sve praci, pane mamvpicisto.. Fotografii- makru, urban, krajinkam, a reportazam jsem se chvili venoval.. A dokonce si mozno i ke fotky videl, ale nevis o tom jelikoz jako debil se nepodpisuju..🙂 a ligthroom taky pouzivam i ja sam.. Odpovedel jsem jen na otazku, ci to jde s nokii, a ja tvrdim, ze jo.. Protoze mam skusenost 😉
Buď chlap a přiznej že o tom víš prd. Kdyby jsi fotil tak víš, že ani technika ani programy fotku nedělají...
Stokokotovriti má pravdu, vyfotil jsem s tou Nokií v noci letícího netopýra na 200 metrů. Pak jsem to prohnal PhotoShopem, odšuměl tu fotku, zvětšil netopýra o 100% v Malování a vzniklé kostky jsem domaloval štětcem. Je vidět, že kromě něj víte o focení hovno.
Nahodou na makro je mobil fajn 😄 i ked po pravde mnoho fotografov co znam, ojebavaj.. Hmyz vezmu z luky, ci od chovatelov.. nechaj zmrazit, ostrekuju ho kadecim, uz som videl i lak na vlasy, ostreknu vodou, a doma vo fotoboxe, naaranzuju par kvitek co slohli zene, presvietia, a.. Voila .. Umelecka foto pre NG jak vysita.. A nato staci i mobil.. Ak popdporuje trebars ukladanie do raw..
Bydlíme ve stejný zemi?