Death Diving 2018

06. září

NORSKO: Osm finálových skoků na Mistrovství světa Death Diving 2018, kde se skáče z 10 metrů tak, že musíte kreativně dopadnou do vody a udělat "bombu". Cílem je také se před dopadem co nejdéle držet v určité pozici. V norštině se tomu říká "dødsing" (v překladu "skok smrti"). V letošním roce bojovalo o titul mistra světa více než 130 jumperů. Mistrovství se koná každé léto od roku 2008, ale Norové v tomhle soutěžili již v 60.letech.

8.9 /10

košík

Zhlédnuto: 26 040x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 28 Kategorie: sport

Značky: soutěž , finále , blázen , skok , bolest , skokan , bazén , norsko , šampionát , mistrovství světa , mistrovství

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Au to břicho!
Znám strašně lidí co tvrdí že voda je jako beton když spadneš na placku. Vždycky jim říkám ty skoč na dlaždičky a já s toho prkna do vody.
Sračka
Evidentně kurážní chlapíci. Kdybych tam skákal, tak by za mnou letěly konfety z hoven.
chcipaci ,to skáču j každý ráno do vany se zavřenýma očima 🙂
Takže súťaž o najlepší pokus o sprelámanie chrbtice? Nuž, keď ich to baví. Akurát záchranárov by som sa vyjebal na také podujatie v prípade núdze posielať. Nech sa ešte po úsmeve do kamery uvedomia.
skoč "bombu" na beton, ty potrate
Skočím, keď za to dostanem cenu ako oni
to je jak ja loni na highjumpu 😄 chtel sem se podbenhnout a dat si salticko a dotocil sem to jen do pulky a celou plochou zad sem spadl na hladinu z asi 7,5 metru 😄 na brehu se me ptal fotograf, jestli to muzu udelat jeste jednou, ze to nestihl vyfotit 😄
S tým ako zle skáčem do vody, by som túto súťaž spoľahlivo vyhral.
Nejlepší z nehorších je někdy evidentně více než nejhorší z nejlepších 😄
Presne v tom je pointa vtipu o majstrovstvách sveta kokotov kde chlapík skončil druhý, pretože je taký kokot, že ani to nevyhral.
boli tam aj lepsi ako Emil
Jak děckám začala škola, je tady nějak mrtvo.