Děsivý Bajkal

10. února

RUSKO: 36letý irkutský fotograf Alexej Kolgan pořídil při bruslení po zamrzlém jezeře Bajkal zvuky praskajícího ledu. Prý nejde o nic zváštního, zvuky jdou slyšet po celém jezeře, ale jen těžko je zachytí běžná kamera. Ve videu je proto zvýšena hlasitost.

https://www.instagram.com/alex.kolgan/

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 30 221x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 64 Kategorie: příroda

Značky: rusko , led , sibiř , evropa , zvuk , jezero , bruslení , bajkal

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nám to nabízel loni v chrást zájezd autobusem tam.Pak přechod pěšky přes bajkial popřípadě ti co to nedají tak je nabere nějaká kára a povezou se na prdeli.Zpátky letecky domů a ani to nebylo myslím drahý do 15k.Bohužel koronapíčus a je konec od dubna loňska nejezdí.On má docela dost dobrý místa na zájezdy vojenský objekty pěkný historický stavby a i přírodu.
A pak ty ceny týden po ukrajině i s ubytováním a autobusem vyšlo pod 8k.Lze pak vždy když se někde zastaví ve městě apod jít s nima a absolvovat to i s jejich nějakým výkladem nebo jít kamkoliv se zachce jen se vrátit pak zavčasu k busu.Jinak jídlo v UA bylo za hubičku a dobrý.Doprava taky levná a služby také.
Jako kdybych byl důchodcem tak bych se tam klíďo píďo odstěhoval a měl bych se jako prase v žitě a taky bych byl obklopen normálníma lidma.Oni jsou pracovití tolik nelžou a nekradou jsou prostě fajn.ž půjdu do důchodu zauvažuju o tom.A to jsem jak se jim říká p..... něco že stojím za svou zemí.Jenže ta je posledních 10 let silně v prdeli.
Koneckonců tyto vyhrocené situace budou se silou pokračovat v častějším období a pokuď budou vládnou peníze , tak se nikdy nedokážeme poradit se situací hned a levně!Dojde k finanční globalizaci.Proto chtějí všude zařídit pokuď možno vše platit kartami aby byl přehled a aby se sypaly penízky jistým lidem.Uvidí se co se semele za dva roky ale já to nevidím dobře.
Závidím osamoceným hospodářům co nepotřebují skoro nic jen si chovají dobytek a pěstují produkty a jezdí tak maximálně pro jídlo a tím to končí.Je to vlastně nejjistější produkt který se dá prodat.Nejlíp se nyní mají eskýmaci paradoxně.
O nějakém koroňáku nemají recht a je jim to fuk a dál rybaří a tulí se k sobě a hladí se nosy.Mimochodem gronsko tedy s ó měli jen 30 nakažených za celou sezónu covidu.My se tady u nás v evrope a asii a americe moc páříme a pak je tu bordel.Oni prý šoustají jen jednou za cca 10 dní a pak to vypadá jak to je.A to se nakazilo 12 lidí znovu z těch 30 takže recidivisti!Z toho lze spočítat kolik je hajzlů v populaci ani nepotřebuju kalkulačku.
A za poslední 1,5 měsíce u nich nikdo nepřibyl nenakazil se.Ono i zákaz letů má velice ale velmi dobrý efekt proti nákaze!Měli to udělat hned teď tady máme sračky z británie a afriky samej bordel asi to bude od teplých migrantů co šukaj vše a afriky kde je to samý hovno.
Chtelo by to tady udelat chat, rad bych si s tebou poklabosil.
  • Laki
  • 10.02.2021 16:58
Nemachruj
Díky za komliment vážím si toho.Mě je blbě , že nemám ani tužku.To posral hašpl tady je těžká odpolední!
Ona je to hezká pohádka, na stáří na UA, ale jsi ještě evidentně mladý a nefomyslel jsi, že v důchodě budeš potřebovat víc péče než teď, kdy jsi mladý. Nechtěl bych Ti tady rozepisovat, jak problematické to mají na ukrajinském venkově např.diabetici. O nějaké pravidelné péči nemluvě a dostat se tam do špitálu je rozhodně zážitek pro otrlé. Takže je to pičovina. Raději dělej tak, aby jsi nebyl odkázaný na důchod a na stáří raději někam do civilizace a do tepla.

Zobrazit celou diskuzi