Dívka, která umlčela svět

17. října

Projev 12leté Kanaďanky Severn Suzuki, která v roce 1992 vystoupila na Summitu OSN. Její slova natolik zapůsobila na největší světové vůdce, že se stala často zvanou na konference OSN. Severn Suzuki tehdy mluvila za E.C.O. – Environmentální dětskou organizaci. Dneska se živí jako televizní moderátorka.

6.9 /10

košík

Zhlédnuto: 28 161x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 103 Kategorie: video

Značky: příroda , projev , kanada , svět , teenager , dítě , osn , konference , summit

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Je to FAKE! 😂
že tomu fakanovi radši nedají tablet ať si hraje a neotravuje
bych ji umlcel curakem
Nemám čas na tvoje kecy krávo..jdu si provej iphone
radši bych četl titulky než poslouchat ten vyjebaný čobolsko maďarský jazyk
  • Aim9
  • 21.10.2017 17:30
si uz velky chlapec, skus google a daj si to nemecky, potom budes rozumiet.
A titulky by nebyly ?
....proto tu jsme a jsme na tokové úrovni oproti příkladu z Brazílie a podobně , tam ti "lidé" prostě a jednoduše mají úplně jinou mentalitu a výchovu a celkově asi i jinej mozek , protože za ty roky nejsou schopni ničeho a tak nevidím důvod proč se omezovat, když jim to stejně nepomůže když je nakrmíte na tu jednu zimu , příjde druhá a budou zase v píči , jelikož žádné poučení jim to nedá a ani jim to nedocvakne , že dělaj něco špatně .
Ty jsi asi taky pěkně retardovaná píča, asi jako polovina autorů zdejších komentářů. Tady nejde vůbec o to, že se máš dělit s nějakýma nemakačenkama, tady jde o to, že jsou lidi prostě zkažený kurvy, jeden psychopat vedle druhýho, všechno rozmrdat, všechno zničit, honem honem každej rok vyměnit tři mobily, dvě televize, honem auto sem a auto tam, hlavně nakoupit každou chvíli nějakou zasranou píčovinu, co nepotřebuju, ale je to jako dávka do žíly.
Ale však co, až tady nezbude nic a všechno bude v píči, tak já už tady nebudu, tak jim na to seru, děcka a děcka našich dětí ať si prostě poradí, mně je to buřt. Takovej přístup má nejméně 95% současné populace žijící ve vyspělých zemích, akorát banda debilů s totálně vymytýma mozkama, co nedokáže sama už nic posoudit, na všechno potřebuje televizi. Prostě lidstvo je mrdka, co se nepoučí, takže spěje do hajzlu.
Bože bože , dám vám příklad mám 20 člennou rodinu , budeme pracovití , budeme se starat o zvířata a na zimu budeme mít dost zásob pro všechny z rodiny . Pak tu bude nějaká další rodina a ti nebudou dělat nic , buď budou shnilí,vychcaní,hloupí nebo tak něco a přes léto si neudělají dostatek zásob na zimu . Vy jakož to člověk z rozumné rodiny přežijete a vezmete si poučení na další roky , aby se rod i nadále zachoval . Takto to dělaly naši předkové po generace.....
Sufuski...motorko
Aka fuka ? Funde luka.
někdo kecá v OSN a někdo nosí jídlo pro děcka do bunkrů při bombardování sídlišt' na Ukrajině...