Dokument Marka LaGangy

02. září

28-minutový dokument fotožurnalisty Marka LaGangy, který natočil po teroristickém útoku (11.září 2001) na World Trade Center v New Yorku..

8.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 26 217x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 247 Kategorie: video

Značky: dokument , historie , ulice , new york , zajímavost , terorizmus

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ještě se mi argument některých lidí, že nevěří tomu, že by někdo byl takovej zmrd aby zabil tolik lidí najednou jenom kvůli politice. Tak to pak nevim, v jakým světě žijou. Jasně, on nebyl žádnej Hitler ani Stalin ani Mao, takže masové vraždy milionů lidí jsou fikce z pohádek. Tudíž i tohle musí být jenom konspirační teorie a rozhodně to musel udělat nějakej zlej, ošklivej a ke všemu navíc fousatej terorista...Ačkoliv se někteří z nich po činu přihlásili, že žijí...
Mám stejný názor , jdou tu všichni moc do extrému 👍
  • LUF
  • 03.09.2018 18:03
Copak o to, on by se takovej zmrd našel. Ale muselo by se jich takových najít mnoho tisíc a nesměl by nikdo z nich nic do smrti prozradit, ani nikdo z těch co se těmi událostmi později zabývali. Jak je tohle reálné? Pak je tam podivnost, proč to "ilumináti" zorganizovali tak zbytečně složitě i spádem letadla do pole? Tak je otázka, jestli není přeci jenom jednodušší vysvětlení s těmi několika teroristy?
vícemnéně souhlas.. jenže ti přihlášení žijící, tam šlo o zneužití dokladů organizátory, ne státem.. to by bylo dost hloupé, že?
LUFe ty debile, dám ti nejúžasnější práci na světě, 300.000,-Kč měsíčně po zbytek tvýho zkurvenýho života, za to že budeš lítat po světě, šukat nejlepší děvky, hrát si počítačový hry a chlastat do bezvědomí... když prostě tu a tam udělíš špinavou práci pro CIA, pro USA... prozradil bys něco? Prozradil bys, že jsi podminoval WTC když by jsi věděl, že by tě pak odstřihli od 300.000,-kč měsíčně a ještě by ses musel skovávat aby tě nesejmuli? Hmmm...co? Kecl by jsi to?
Určitě bych nejdřív věřil, že bych to neprozradil. Jak se znám, časem bych to řekl nejlepšímu kamarádovi, kterej to s jistotou nikomu neřekne. Přeci jenom, bylo by to ve mě, muselo by to nějak ven. Pak maximálně ještě své milované ženě, která umí mlčet. V opilosti bych měl asi potřebu něco naznačit kámošům v partě, ale nic konkrétního ... atd. atd. Když se tak bude chovat několik tisíc lidí je to celé venku ještě než akce proběhne.
Proč by takových lidí mělo být mnoho tisíc? Stačí pár desítek lidí z té "oficiální sféry", kteří by byli důvěryhodní. Lidi, kteří v dvojčatech v době nárazu byli, a mluví o explozích, jsou. Akorát ve zprávách je neuvidíš. Stejně tak je přes 3000 architektů a inženýrů, kteří se tím zabývají a tvrdí, že WTC7 nemohla spadnout tak, jak tvrdí NIST. Ono stačí v mainstreamu předstírat, že nejsou a rázem jsou z nich pošahaní konspirátoři, kterým se nedá věřit.
Když vezmeme v úvahu tvůj scénář, kdy to každýmu vykecáš, tak co bude dál? Kámoš půjde do televize říct, že "můj kamarád říkal, že v 11. září má prsty americká vláda"? Myslíš, že ho odvysílají? Myslíš, že mu někdo uvěří? Takových lidí je spousta, ale všichni jsou nedůvěryhodní. A to bohatě stačí.
Taky nechápu jednu věc. Na netu je 1000 videí řízených demolic. To jsou vážně všichni tak zatracený retardi, že nepoznají dvě totožné věci? Aby barák (3 baráky) spadl celý najednou, přesně rovnoměrně a vyváženě, to se nikdy při žádné nehodě nestane. A tím spíš ne při požáru. Oheň nehoří všude přesně stejně, aby se všechny nosníky stejnoměrně poškodily. Někde to hoří víc a od toho místa se to začne hroutit. Ne že spadne celej barák naráz. Začněte používat oči, kokoti
di se zabít píčo
  • LUF
  • 03.09.2018 18:04
Ty baráky měli jeden nosník uprostřed. Je vtipné, jak stoupenci konspiračních teorií neznají nejzákladnější fakta
co jsem koukal, tak to úplně přesně rovnoměrně nezpadlo nespadlo, minimálně jeden z vršků baráků se dosti naklonil
jeden nosnik.. 😄 😄 tak ty jsi dobre mimo
A nenapadlo tě ty nulo, že baráky takhle prostě padají? 😄 Je uplně jedno, jestli je to řízené / neřízené, ale barák prostě padá tak, že se celej sesune... Není potřeba v tom hledat žádný mimozemský technologie... prostě gravitace působí na všechno stejně... Divný co? … asi si byl takovej genius, že jsi 7 třídu přeskočil a tohle tě minulo, tak ti to říkám teď... Když padá barák o 400 metrech, tak prostě padá dolů... víc v tom nehledej 😄
Víc v tom nehledáš ty, protože nad věcmi nepřemýšlíš. Jinak by tě napadla celá řada otázek. Proč spodní patra nezpomalila pád těch horních. Kde se tam vzal nanotermit. Proč očití svědkové vypovídají, že těsně před pádem slyšeli sérii explozí. Podivné obchody, pojištění, nepřítomnost určitých lidí v osudný den... otázek je hodně a jenom ignorant je všechny odhodí jako konspirační sračky... Podobné věci tě netrápí, ale kolik hrála Sparta s Plzní víš přesně, co?
Heh, tak to je dobrý. Tak co se s tím jedním extra silným nosníkem, který měl držet celou budovu, stalo? Proč nezůstal trčet jako kopí do nebe?
A proto asi existujou specializovaný týmy na odstřel budov co? Aby barák spadl tak jak má a nic okolo se nepoškodilo. Ne, ty bys tam prostě mrdnul výbušninu a však ono to spadne dolů, prostě gravitace 😄 To tady trollíš, nebo se tak moc omezenej kretén?
Tak tuhle oficiální verzi s jedním nosníkem jsem ještě neslyšel 😄 Ale je zatím asi nejvtipnější. Kdo tomuhle uvěří, ten uvěří všemu 😄
Právě. U jedné se vršek dost naklonil a podle fyzikálních zákonů by měl jít cestou nejmenšího odporu - přepadnout na stranu. Místo toho pokračoval přímo dolů, téměř rychlostí volnýho pádu, tam, kde byl odpor největší a všechno pod sebou rozdrtil. Divný.
Asi jsem jedinej, kterej o tom něco četl. Těch nosníků je tam víc než jeden a navíc jsou jinak silné. Do 35 patra jsou nejsilnější, od 35-70 jsou slabší a 70-110 jsou nejslabší. Tudíž pokud vrchní nejslabší konstrukce začla sendvičově padat na ty spodní patra, setkávala se s čím dál tím větším odporem. Dokonce v ČR na toto téma byla idiplomová práce, že se pád zastaví. Defakto by šlo říci, že 35 pater nahoře se rozbije o 35 pater niže a 35 pater zůstane stát...
Jsi schizofrenní magor.
Ježiš tady je dementů... divim se, kolik času věnujou lidi hltáním konspirací... přitom by stačilo prolítnout očima oficiální zprávu a za 15 minut máte jasno...
v oficialni sprave migrace taky stoji, ze to k nam jde samej doktor a vedec... 😉
Jo, dement skutečně jsi, pokud věříš tomu, že boeing může anihilovat (Pentagon)
ukaž mi oficiální "S"právu migrace ty debile 😄 … A pokud máš k tomu ještě nějakou oficiální zprávu, tak jí postuj taky... rád si počtu
Az nekdo vysvetli proc spadla WTC7, az Pentagon ukaze zabery letadla, ktere naborilo do nej (vsude jsou kamery), teprve pak zacnu verit, ze to udelalo par kozomrdu, kteri si neumi otevrit ani pytlik s bramburky. Do te doby se mi klidne smejte, ale to je se smeju vam, jak malo vam staci k uvereni lzi
WTC 7 a Pentagon je průser no. Sám majitel WTC 7 řekl, že museli budou "strhnout" protože byla moc poskozená. Jak se jim povedelo za tak krátkou dobu a jakým způsobem, to už nevysvětlil. Díra do Pentagonu je moc malá na dopravní letadlo. Konspirace jsou mi uprdele, já věřím tomu co vidím........
jak víš, že tam jsou všude kamery? je pravda, že dnes má dokonce kameru skoro každý v kapse, jenže tohle se stalo před 17 lety. Zbytek o kozomrdech no comment, másto pojídání chipsů by sis to mohl nastudovat.
umíš číst ty pičo: WTC7 mělo narušenou statiku od pádu dvojčat, protože všechny ty budovy jsou/byly postaveny v jedné společné vaně. Pád jedné budovy poškodil základy obou budov. Při pádu druhé věže už ani WTC7 nevydržela. Když máš ve sklepě a ve sklepních parkovištích narušený nosníky, tak se celá budova zhroutí do toho sklepa ty debile!
vysvětlení je poměrně jednoduché. tím "pull" totiž zjevně neměl na mysli demolici, ale stažení hasičů z budovy, která hrozila zřícením.
http://www.internationalskeptics.com/forums/showthread.php?t=228805
A přesně takto se tvoří a šíří konspirace. Ty sis někde přečetl, že majitel ji chtěl strhnout. A přitom to byla informace na základě ŠPATNÉHO překladu, které se lidé s nižším IQ, jako ty, chytli. Ve skutečnosti mluvil o stažení hasičů z budovy (aby nebyly další zbytečné oběti) a někdo to přeložil a začal šířit, že mluvit o stržení budovy. Budova WTC7 byla těžce poškozena pádem dvojčat a oheň v kombinaci s časem, kdy byly poškozeny nosníky, už jen dokončili práci.
Jací kozomrdi? Ty vole, to udělali lidi, kteří žili a studovali dlouhodobě na západě. Nepleťte si to s pastevcema koz. Tohle je celý ten problém. Až když se něco stane, lidi se proberou. Vždyť oni zaútočili odlamovacím nožíkem a nikoho předtím nenapadlo, že by to bylo možné. Chceš jiný příklad? Před měsícem by nikoho nenapadlo, že se most v Janově může zřítit. A najednou jsou na každém mostě bezpečnostní manévry. A až se staně něco příště, bude se to opakovat.
zajimavy, ze budovy daleko bliz dvojcat bez problemu vydrzely a tak dulezita budova skryvajici tolik tajnych dokumentu nevydrzi a selzou ji vsechny nosniky na sekundu presne, protoze by jinak jeji pad vypadal uplne jinak.. 😄
jaké tajné dokumenty, povídej.. ti kluci židovští Salomon Smith Barney, 64% nájemnící WTC7, určitě neměli v pořádku účetnictví, co?
Ty pičo, tak asi zrovna tam spadly trosky a na jinou tolik ne, ty vole? Kdyby dvojčata spadly na jinou, tak bys byl úplně stejná konspirační píča a nehádali bychom se teď o WTC7 ale třeba WTCXYZ. Proč spadly na vteřinu přesně? Kurva, přečti si o tom něco!
Budova skutečně chvíli (dvě a čtvrt sekundy) padala rychlostí volného pádu. Počátek zřícení byl mnohem postupnější, zastánci konspiračních teorií obvykle počítají začátek pádu až od chvíle, kdy "už se něco pořádného děje", kolaps střechy, který přidává téměř deset sekund, nepočítají.
Vzhledem k unikátní konstrukci budovy 7 některé nosníky přenášely váhu z jedné strany budovy na druhou a mohly tak zafungovat jako páky, čímž vlastně pád budovy urychlily. V některých okamžicích tak část budovy mohla padat i rychleji, než je rychlost volného pádu, aniž by bylo zapotřebí jakýchkoli výbušnin.**** Tak, a teď prosím toto vyvrať na základě nějakých konspiračních hoven, který jsi vyčetl na ac24 nebo fb profilu SPD píčo...
jak malo staci jednoduzsim jedincum s dvojcifernym iq, aby necemu uverili 😄 tvuj slovnik vse jen podtrhuje..... nema ani cenu tu protiargumentovat, kdyz veris tem "oficialnim" nesmyslum, ktere si pak vlada vymyslela... nebo co jako cekas, ze napisou, jo.. je to divny ze se zritila zrovna tahle budova obsaujici to a to a ne zadna jina kolem. .vysvetleni nemame, dostali jste nas? 😄 uvazuj mentale 😄
a skoda ze SPD a retardovanym Okamurou opovrhuji ocividne stejne jako ty.... ale chapu, kdo nesdili tvuj jedinej pravdivej nazor, hned musi byt SPD prizdisrac 😉
prostě si představ, že máš malou třípodlažní budovu. A ta malá třípodlažní budova pokračuje výš dvěma věžma WTC a jednou velkou budovou WTC7. Když se zbortí prostě ta jedna věž WTC, tak se nezhroutí jen ona ale poškodí i tu základní malou třípatrovou budovu dole, a ta přenese své zhroucení i na druhou věž i na WTC7...
  • LUF
  • 03.09.2018 18:05
zkus googlit
Narušené nosníky ve sklepě, jasný. A že ta budova spadla od zhora ti nevadí že? 🙂
nemluvím o tom, že spadla dole, ale chceš bagatelizovat váhu toho vršku, že při dopadu nepoškodila základy? hmmmm
Machala spadlo ti to. Asi vítr 😂
Pořád je kolem toho spousta těch konstelačních teorií.
Konstelace vs. konspirace...
nejpravděpodobnější budou teorie respirační
Moje řeč.
Mimochodem, zeztak přistál ten čínský nefritový králik na měsíci hlavně pro to, aby dovezl Elvisovi zásoby.. zaplatili jim za to Amíci.
Zřícení dvojčat vypadalo velice věruhodně. Kdyby pak neuváděli do oficiálních správ blbosti jako, že se našel pas a šátek teroristy, nebo že hořící leteckej benzín roztavil nosné ocelové sloupy, tak by se tomu dalo věřit, ale jestli si vzpomínáte tak ten den také proběhl útok na pentagon. No a tam už se nedá věřit vůbec ničemu a je do očí bijící minimálně že to ani z dálky nebylo tak jak stojí v oficiální zprávě. Proč tedy USA vláda lže v ofiko zprávě?
Podle ofiko zprávy o útoku na pentagon totiž boeing 757 udělal 90 stupnovou otočku v rychlosti téměř 900km/h na místě a pak začal klesat k pentagonu. Poté co přiletěl k zemi začal se odrážet od silnice a aniž by přitom porazil jedinou lampu na té silnici naboural tento boeing s rozpětím křídel 37 metrů do pentagonu, kde způsobil asi 15ti metrovou díru a na místě se celý vypařil i s posádkou. Ano takto skutečně zní ofiko zpráva.
Navíc k tomu vydali i super video. Je to v rozlišení 4x3 pixeli a zobrazovaci frekvenci asi tak 0,3 fps a má asi 8 sekund. Natáčeno bylo pravděpodobně na zapálenou pochodeň a žádné letadlo v něm pochopitelně není.
Hm, "zajímavé". Opravdu (ne)jsou ve zprávě takové drobnosti, jako pokosené sloupy? Anebo soudíš třeba podle téhle fotky, vtipálku? https://commons.wikimedia.org/wiki/File:DN-SD-03-11451.JPEG A co toto? http://www.citizeninvestigationteam.com/pics/polecomposite.jpg
No jo. Celých 5 sloupů ten obrovský boeing na té malé silnici zkosil. A na té první fotce to je pentagon po útoku. Kolik částí letadel tam vidíš? A poškozené místo ti připadá jako po nárazu letadla? Navíc obrovského cestovního? Všimni si, že hned vedle nejsou ani vybitá okna. Spíš to vypadá na střelu vzduch země.
samozřejmě ne 5 najednou, ale 2 + 2 + 1. Můžeš poslat info o takové křídlaté střele? Nechci dělat chytráka, když jsem u těch událostí nebyl. Ale spousta lidí byla. Jestli se ti nechce hledat, tak drobný debunking k Pentagonu je tady: http://911review.com/reviews/physics911/missing_wings/missingwings.html
Ano přesně jak říkám. V oficiální zprávě stojí, že letadlo se vypařilo. A je tam i to vtipné video. Stojí tam přesně co jsem psal. Co se týče očitých svědků viděl jsem pouze několik rozhovorů s nimi a to za prvé přímo v den události v médiích a pak v dokumentu bowling for columbia a všichni sice tvrdili že viděli útok na pentagon ale v tom co na něj zaútočilo se v obou případech rozcházely i když uznávám většinou v den útoku říkali letadlo.
O věruhodnosti očitých svědků lze ovšem silně pochybovat kór v účelovém dokumentu to nepopírám.
teorie o tom, že ve skutečnosti zasahovaly střela nebo automaticky naváděná malá letadla, boeingy přistály někde úplně jinde a cestující jsou dodnes někde zavření jsou jistě zajímavé a romantické.
Já samozřejmě nevím co do pentagonu ten den narazilo. Také nevím kde skončili boeingy. Dokonce ani netvrdím, že na pentagon si vystřelili Ušáci sami. Co, ale vím téměř na beton, že to co do pentagonu narazilo boeing nebyl. No a když to nebyl boeing tak UŠÁk hraje levou. Proč? To se nedozvíme.
Ti lidi jsou, teda byli, právě v tom pentagonu, na uhel apod. Prý byli všichni identifikování. https://www.washingtonpost.com/archive/local/2001/11/21/remains-unidentified-for-5-pentagon-victims/008a8e0f-2612-4b34-bc6d-2adbf1c16b46 Fota těl jsem až doposud neviděl.. moc jich není, ale najít se dají, když člověk hledá cíleně.
Podle toho jak se všichni dusí, tak azbest asi nešmakoval 😄
Dobre jim tak amikum skurvenym