Domobrana v Idahu

04. června

1.června 2020, Idaho, USA: Obyvatelé padesátitisícového města Coeur d 'Alene se vyzbrojili a drželi během demonstrace hlídky na hlavních křižovatkách. Protest proběhl v klidu, nikdo nebyl zraněn a nic nebylo rozbito či vykradeno.

9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 37 591x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 196 Kategorie: galerie

Značky: usa , lidé , bezpečnost , demonstrace , město , hlídka , obrana , ozbrojenec , idaho , george floyd

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to se nedivím, že tam barevné smažky nedělaly bordel, asi měly problém se sraním, když se jím sevřely svěrače
Když dojde na nejhorší, vstoupí americký vyzbrojený lid do ulic a brání své domovy. U nás jste držitelem vzduchovky a už jste podezřelí. Bojíte se pustit děti za barák, aby si z nich nepřizpůspbivý neudělali boxovací pytle. Neustále hájení cikáni našim státem mě začínají pěkně srát.
dřív nebo pozdějc na ně (snad) taky dojde, ale to bude třeba záležitost až našich vnoučat...my si musíme nechat srát na hlavu, protože barva kůže
pořád nevím co si mám myslet o týpkovi na foto 9. no nevim nevim,jestli by mi nepřiložil kvér k hlavě a pak by mě zezadu neojel 😄
Ten spíš moc často kouká na Drsnýho Harriho 😁
Jestli ne on tak ten na další fotce určitě.
Dobrá práce, tak to má vypadat.
Ty krávo tohle mě děsí, to je stejný, jako by stejná sorta nul u nás dostala zbraně do ruky...voliči SPD např... i když pohled by to byl slušnej - fusky v crocsech, ledviny plný patron, OFC kapsáče, ale kostkovaný či proužkovaný panděra lezoucí zpod triček Ortel/maskáčových nátělníků, některý meče v rukou,
Buď klidný, lidé jako ty u nás nemohou dostat zbraně do ruky. Aspoň ty legální.
Ty bys neudělal ani psychotesty na ZP , natož pak zkoušky ty mašťáčku 😉
Já tam vidím veterány, členy střeleckého klubu a členy motogangu. Ti všichni už zbraně mají a umí s nimi zacházet líp, než 60% příslušníků PČR, kteří jsou na střelnici jednou za půl roku, protože není na munici a kteří se psychicky zeserou, když na ně někdo vystřelí. Takže za mě dobrý.
Hořící auta, rabující dav, kameny lítající do oken... Bylo by ti to příjemnější? Ty asi budeš něco podobnýho jako ten debílek co jim fandil zrovna ve chvíli, když mu přistál v okně kámen viď... Možná to bude tím, že nemáš pořádný vzdělání, práci, auto, obchod, dům... a tak se sám vidíš na straně toho rabujícího davu.
Uznávám, na těch fotkách někdy není zrovna výkvět (někteří vypadaj, jako by na tuhle chvíli tajně čekali celej život), ale stejně jsou to lidi, kteří jasně řekli, že budou bránit svoje domovy a společně i sousedy a celý město. A za to si zaslouží velký respekt!!!
Na těch fotkách je přesně to co tam je - white thrash. Potrefená husa nejvíc kejhá, takže nostielé crocsů (případně gumových pantoflí adidas), kapsaáče bla bla, však to znáte, nosíte...Psychotesty bych zřejmě udělal levou zadní, ale asi oba víme, že ke získání ZP nejsou potřeba, že..
. jinak díky za optání, vzdělání mám nadprůměrné, práci průěrnou a dělám ji rád, auto mám taky myslím slušný, ženu nádhernou o 13 let mladší, dcerku taky nádhernou a myslím, že ochránit to zvládnu bez vás, co máte víc zubů než mozkových buněk (což vzhledem k vašemu životnímu stylu nebude moc), takže děkuji za nabídku, ale radši si běžte dát jedno do nějaké laciné nálevny 😃
Tak pokud tohle, podle Tebe, jsou voliči SPD, tak ty barevný vyfetla dělající bordel v USA jsou potencionální voliči Pirátů, TOP09 a i ODS? ROzumím Ti dobře? Myslíš ty vyžrané černochy, chodící bosky, v umaštěným tílku, se zavšivenými dredy, válící se nad kanálem, aby si prohřál cirhózou prožraná játra a fetem ztvrdlé ledviny, kteří věčně okupují dno žumpy na společenském žebříčku? Tak to gratuluji ke skvělé voličské základně.
Já s tebou v podstatě souhlasím, černoši jsou na tom ve většině případů hůř, tak jak popisuješ. A asi dobře oba víme že je to paralela našich cigosu, taky volit moc nechodí, pokud z toho teda nemaj koblihy či guláš. Ale, že by mě měl "ochraňovat" odpad z SPD to mě děsí.
Odpad z SPD a to jako proč? Protože jeden děda terorista nebo co ještě vytáhneš z klobouku české televize?
V Albertu prý měli crocsy v akci, Crho...
Už se dál neztrapňuj, ty chlape s "práci průěrnou". Děláš to jenom horší a horší... Až dospěješ, třeba dozraješ.
Přesně tak jak jsi psal 😉 Za mě osobně - v reálu je to 50 kilovej 15 letej chcípák ,co tu jen trolí...pokud je fakt dospělej -tak to je mi ho fakt líto - taková "kapacita" se stejně nemůže dožít moc vysokého věku.
Tenhle blb ,si dá tak maximálně špeka a vytáhne na tebe jak je fajn volit piráty , a onibto tu dají s těmi vyfetlými palicemi do kupy a jak je cool chodit na gay pride a užít si to tam s príma lidma ....Jinou (anti)logiku od tohodle intouše nečekej .
Mimochodem - mě děsí něco naprosto jinýho . Že na tyhle stránky se v posledním půl roce,nahrnulo fakt neuvěřitelně moc sluníčkových trotlů a antifackých smažáků...Začínám fakt věřít tomu , že tyhle dementy sem posílá pirátská strana ,aby tu vysírali.
Tak jste si tu navzájem napsali, teď už se jen setkejte se v reálu buzny, Je pátek, táhněte na pivo. Já už sem chodím od dob NDR, a jen koukám já co sem chodí sem - víc homklád typu vás (dle mého se neco stalo v roce 2000 a začlo se rodit prostě víc buzen 😃 ) Takže ne, na gay pride ne, jointy a další soft srandy už taky ne, protože po 40 letech už se víc hlídám, přeci jen už nevažím nejméně (naposledy 93)
Ty si hlavně ohlídej ,- ať dcera neváží víc jako tvůj mozek ,:)
Jen se neboj, synku, jen se neboj...Bude krásná a chytrá po rodičích...
O tom nepochybuji - takže autista ... a tvůj synek fakt nejsem .To jedině , že by jsi mě splodil někdy ve svých 5-ti letech ...a pokud by tobtak bylo ,tak fotříka tvého typu ,bych sejmul maximálně ve svých 10 ... takže to je dost unreal 🙂
50 kilovej 15 letej chcípák je ta osoba, kterou jednou za čas v zrcadle. Drž pysk a běž si hrát na pískoviště.
Už to tu zaznělo , drž hubu a dál se uz nezrtrapňuj ...tvoje osobnost byla odhalena ve chvíli ,kdy jsi napsal první koment . Vyrovnej se s tím , že jsi prostě bezcenná píča co nemá vlastně ve skutečnosti nic.A tady si z toho honíš mindráček...
Jak už tu někdo psal. Šance, že v tomhle městečku vemou černí obchody útokem je minimální. Je jich tam hrstka. Zajímavější by to bylo v Detroitu třeba 😃 Tam by těch terčů bylo víc
Jó tyhle venkovský USA městečka jsou drsnější než velkoměsta prolezlá špínou a sluníčky.
taky pocitujes ten klid kdyz koukas na fota jakoze to jeste stale neni tak zle
si tam len honia ega, kto ma vačšiu zbraň ... ako rád by som si takto honil ego 😃 ... prakticky som v živote vystelil možno 200 nabojov, ale ide mi o ten "pocit bezpečia", keď na teba vyletia 5 cigani, ani mačeta nepomože, kdežto taká pištolka, tá už má viac rešpektu ...
aj keď sa považujem za pacifistu, vzhľadom na prijebanosť tejto doby sa pohrávam s myšlienkou, že mať niečo mini sa proste hodí, navyše ,vedecké študie dokazujú, že cigáni sú už na takej úrovni, že dokážu vo štvorici zabiť medveďa holými rukami, a pri tom len dvaja zomrú
inak kto chodí na IWA-u, tak tam sú podobných týpkov tisíce
😃 je tu v komentech takovej zajímavej fenomén, někteří jim ty kvéry asi záviděj, víc kokotů je ale hejtuje ze strachu z nich. Víte ne každej je zasranej levičáckej teplouš, kterej zbraň nikdy neviděl a jediné co o zbraních ví je to, že jsou fuj. Musíte je pochopit, i když je to nepředstavitelné, tak ne všichni jsou ochotni si nechat vyrabovat dům/obchod, a pak v pokleku při omluvě vyhulit černou klobásu!
V tom 50tis. meste zije asi tak 200 cernochu, sance, ze by tam byla obdobna situace z jinych mest, je prakticky zadna. Ti, co jsou videt na fotkach, jsou proste jen burani exhibicujici se svymi zbranemi.
Ne je to ukázka patriotismu, to levičácká svině nikdy nepochopí. Komunismus jsme vyhodili oknem ale děti nám ho přinesli dveřma.
Těžko říct, jak je to přesně v tomto městě, ale potenciálně tam je cca 6000 černochů, pokud se budeme držet průměru zastoupení v USA.
Ty si nic oknem nevyhodil, tak nemachruj. Už jen to, že jsi takovy idiot co ví o komunismu úplný hovno, by měl drzet hubu a krok. Socialismus a komunismus nejsou jedno, hlupaku. Vyjadřuješ se jak typický lecičák.
Drž píču.
Říci, že je v tom městě bezpečno, protože tam žije málo afroameričanů je krajně rasistické a proto bys to neměl říkat. FUJ!!!
Nemyslím si, podle mě jsou dobrým příkladem toho, jak by to mělo vypadat v jiných městech. Kdyby takhle na každým rohu stála partička s kvérama, nemusely teď stovky obchodů zasklívat výlohy a počítat ukradený zboží...
V tomto městě je to tak jak uvádím. Žije ta 0,4 % černochů.
Tak promiň, už to nikdy takto nepojmu a opravuji svůj výrok: v tom městě je bezpečno, přestože tam žije i 200 afroameričanů.
obrázek Č.2 Chlap utratil všechny prachy za zbraň a munici, že mu nezbylo na tkaničky do bot.
Lepší byt zivej a zdravej bez tkaniček a peněz, než být bohatej s tkaničkami a mrtvej. Staré židovské přísloví praví : Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné zboží.