Domobrana v Idahu

04. června

1.června 2020, Idaho, USA: Obyvatelé padesátitisícového města Coeur d 'Alene se vyzbrojili a drželi během demonstrace hlídky na hlavních křižovatkách. Protest proběhl v klidu, nikdo nebyl zraněn a nic nebylo rozbito či vykradeno.

9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 37 661x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 196 Kategorie: galerie

Značky: usa , lidé , bezpečnost , demonstrace , město , hlídka , obrana , ozbrojenec , idaho , george floyd

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
prodavat v usa ksiltovky tak jsem za vodou
jsou v domobrane i negri?
Ano
Negři určitě ne, to je proti jejich opičím způsobům, ale nějaký černoch by se tam najít mohl.
Poldové v určitých oblastech (třeba i v Miami) musí být tvrdí, drsní a nekompromisní, protože je tam část obyvatelstva nezvladatelná zvěř a prostě s nimi jinak než se zvěří jednat nejde. Jenže to ten, kdo tam nikdy aspoň chvíli nežil, nepochopí, ví o tom leda hovno a řídí se neomarxistickými sluníčkářskými pseudokorektními informačními kanály.
U zvěře koreknost, demokracie, humanismus a liberální přístup nefunguje, to je cesta do pekel, na ní platí jen bič a tvrdá ruka.
https://youtu.be/OjABBuFnsgw
To je stejný jak s ciganama, kdo je neměl v sousedství měl plnou hubu socialismu, demokracie a humanismu. Pak se mu do sousedství nastěhovali cigáni a během pár dní z něj byl rasista. Obdobné prozření prožil i ten teplouš Matěj Stropnický.
Amerika jsou hlavně dementi, počínaje úplně odshora až poposledního rednecka. Jedni fanaticky sluníčkářsky demonstrují za zakleknutého kriminálnického negra, přičemž 99,9% je nějaký negr u prdele, hlavně toho využít na rabování a dělání bordelu. Druzí zas vytáhnou všechnu výzbroj a vybavení, jak kdyby je trumbera chtěl odvelet na Pouštní bouři 2, aby se pochlubili, jací jsou vyzbrojení borci.
Kdyby byl povolen odstřel, nebo jestli pohár přeteče a redneckové to vezmou do svých rukou, která skupina vyhraje ? Vždyť ty ani nevíš že bez redneků by se ti mestačci sluníčkari nenajedli a chcipli hladem .
Trump 2020!
https://youtu.be/Tu1otiBLPko
neni vidiet ani jedno policajne auto
Konečně na obr. #14 vpravo normální lidi.
Myslis ty poslusny zaohlavkovany/zanahubkovany ovecky? Dobrej tip debilku, to jsou zmrdi co jsou part of problem, nikoliv normalni lidi. Jen hovada davaj statu pocit moci dobrovolnym pridusovanim se.
Twe jak jsou zanahubkovani/zaohlavkovani jen ti nejjemmenjsi liberalni hovadka, fakt me dostava jak tihle rouskari maj pocit ze nekoho chrani nebo ze tu jeste stale je nejakej byt jen minimalni duvod proc se pridusovat. Ovce zasrany, jen to zase posiraj nam svobodnejm.
Twe jak jsou zanahubkovani/zaohlavkovani jen ti nejjemmenjsi liberalni hovadka, fakt me dostava jak tihle rouskari maj pocit ze nekoho chrani nebo ze tu jeste stale je nejakej byt jen minimalni duvod proc se pridusovat. Ovce zasrany, jen to zase posiraj nam svobodnejm.
studuj, chlapče.
"Hate is not welcome here" vypada ze by nekoho zmlatil do krve jak nenavidi tu nenavist 😃
😱Tam můžeš mít na ulici takovej kvér?
asi jen když trumberova guvernérská outka povolá státní milici
Ty jsi asi pěkně zaujatej levičáckej teplouš! Ve spoustě států USA můžou vlastnit to samé co u nás (vrchol jsou krátké a dlouhé poloautomaty do ráže 12,7 mm), u nás, když je člověk nosí, tak jedině skrytě, v USA je tomu přesně naopak a musí je nosit viditelně. Všechny ty dlouhé zbraně co jsou vidět, jsou obdobou poloautomatických loveckých kulovnic, jen v jiném designu.
č.1 Bratty sis love na první pohled xD