Downhill - Red Bull Valparaíso Cerro Abajo 2018

13. února

Chile: POV záběry z jízdy českého bikera Tomáše Slavíka, který závod Red Bull Valparaíso Cerro Abajo 2018 vyhrál..

9.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 510x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 66 Kategorie: sport

Značky: rychlost , pov , risk , kolo , sjezd , skákání , koule , chile , downhill

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To tam mají nějaké značky, co následuje (v místech, kde nevidí "za roh") nebo si musí celou trať pamatovat?
Tak samozřejmě že tu trať má naučenou a projetou v rámci tréninku. Kdyby to jel poprvý, tak by to nemohl takhle valit a nejspíš by se někde parádně rozplác 😄
Tak to je snad jasný, že ji nejede poprvé, ptal jsem se, zda tam nejsou také nějaké ukazatele nebo značky.
No, tak značky tam fakt nemaj, prostě si to pamatujou.. ono je to v podstatě podobný i ve sjezdovém lyžování, slalomu, redbull air race, atd.. často je i vidět jak si tu trať těsně před startem v hlavě projedou ; )
  • bumr
  • 13.02.2018 16:16
Furt jsem při sledování zvedal hlavu jak piča, abych viděl víc dopředu xD
Mluvíš mi z duše. Přesně tohle jsem sem chtěl napsat. : - )
Tyvole a já si myslel, že jsem sám 😄
V takovym městě bych zkusil klátit pošťačku. Jestli v tomhle kopci roznáší denně poštu, musí mít zadek pevnej jak kokosovej ořech...
Vyvrtaj si dierku do kokosoveho orecha
já sjet jeden schod na kole, tak si namelu piču...
já sjet jeden schod na kole, tak si namelu piču...
Magoj
Slavík je borec je snad jedinej čech z Mtb odvětí kterej jde nějakým větším způsobem vidět ve světě. Jinak tenhle závod je o ničem a je pěkně nudnej raději bych Datla videl zase na svěťáku.
A co třeba downmally ? hmm ....
Co snima? Nudnější a trapnější jak kde jakej city dowhnill .. dobrý maximálně pro dívaka co se vozí na plačce z tesca a pochvalují si film : Bajkeři (což je největší pičovina všech dob a úrážka). Jinač tyhle závody jsou dobrá zahřívačka před sezounou a to je tak vše
Co třeba Lídr? 5x na Joyridu jednou na Rampage. Vencl vyhrál speed n style serii na Crankworx. Datel je nejlepší v mrtvym sportu. Je rychlej, ale už to moc neni kde uplatnit, tak jezdí tohle a speed n styly, kde jede jen na speed.
Downmally taky nemusím. Nechápu, co na tom lidi viděj. Chápu jezdce jako Zejda a Slavík, kterejm to určitě něco hodí. Za prachy bych to jel taky. Nelíbí se mi, že ta freestyle exhibice se tváři jako závod, přitom ty lidi jsou předem daný. Se všema se znám, nic proti nim, ale pokud to není open závod, tak to celý vnímám jen jako business.
Vidíš na tyhle jsem ani nepomyslel možná proto že se tomuto odvětí nevěnuji (ani tomu co jezdí Datel teda když nesedlá Sjezďáka což už dlouho nesedlal).. ale musíš uznat že Datel je vidět dosti oproti ostatním letcům od nás a úpřímně já Datla osobně moc nemusím (kdyby si měl náhodou pocit že su nějaká jeho zaritá faninka)
vnímáš to dobře 🙂
Jakože pěkně ale žadna fintička? 😄
Ten tam poslal jinačí pilu 😄
Dobře do toho Tomek dupal, až si vydupal první místo 🙂