Drama v KNP

11. dubna

JAR: Chudáka impalu nejprve psi hyenovití zahnali na ostrůvek, kde na ni však číhalo další nebezpečí v podobě krokodýla. Lehce zraněná impala svůj další pokus o záchranu prohrála i přesto, že jí "na pomoc" přišel hroch, který si útokem na krokodýla bránil teritorium. Video komentoval James Hendry ze společnosti WildEarth, která každý den živě vysílá z Krugerova národního parku a dalších rezervací. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 21 014x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 43 Kategorie: příroda

Značky: lov , zvíře , afrika , voda , krokodýl , jar , jihoafrická republika , příroda , safari , antilopa , jezero , krugerův národní park , hroch , impala

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Proč mi ta impala připadá jak živnostníci v období karanteny ?
Souhlasím, ale kdyby nebyla blbá, když chtěla být nezávislá a žít sama na sebe, měla mít takové velké rezervy a zásoby, aby přežila hladovku, nástrahy a zranění a ne jezdit v báwu na lízačku a machrovat kde se dá
Kundy co tady melete? Jsem nezávislý, jezdím v bawu, do práce chodit nemusím, nic od státu nepotřebuju. Nejsem nevolník = zaměstnanec. A poserte se zapskly nevolníci.
Otázka je kdo by zaměstnával, kdyby byli všichni zaměstnanci 🙂
Kruhový model byznysu: Pepa zaměstnává Frantu, Franta Ivana, Ivan Honzu a Honza Pepu 😆
V česku je necelý milion živnostníků vykazujících podnikatelské aktivity. Musím uznat že bmw tady podle tvého nástinu musí mít takové žně, že klidně můžou přestat prodávat ve zbytku evropy a budou pořád dalece před konkurencí.
Zaměstnanec = nevolník je velice trefné přirovnání 👍
to se nedá generalizovat, hodně záleží co a pro koho děláš 🙂
Tak seš zpičenej cigán no, to ti jako má někdo závidět?!
Kundo nevolnicka. V pondělí zase koukej mazat makat na svého feudála. Musíš ho živit. Musíš mu zaplatit Leasing na jeho bawo.
V pondělí je svátek ty zkurvenej demente.
Kurva! To mi uniklo. Jak nechodím do práce, tak mi tyhle věci utikaj. To bude zavřenej Lidl. Nikdo z vás nemusí za kasu.
kdybych na to šel čistě argumentačně, tak řeknu že jsi trapná píča... ale protože pravdou se dneska argument vyhrát nedá, tak to říkat raději nebudu
No jo, good, furt ale nemusím za tu kasu. Jdu tam jen pro chleba. Teda jedu.
Vzdyt tu jen predvadis svoji ubohost a tupe mysleni ve stylu sem lepsi nez ty ne protoze sem lepsi a kvalitnejsi clovek ale protoze mam vic penez...dej si par facek di do rohu a odrikej otcenaska a delej to kazdej den treba ti ten ritual nauci pokore.Prave si ukazal ze si myslenim,moralkou a charakterem na urovni chudiny z chanova...pekne ze ?
s jeho způsobem vyjadřování a co za sračky píše se vsadím o kilián, že nemá víc peněz než naprostá většina lidí tady 🙂 naváží se tady do lidí co makaj pro někoho jiného a sám by mi za litr lízal boty...
Tak uz to byva no
Vy kundy neumíte ani číst. Kde se píše o tom, kolik mám peněz? Tady je řeč celou dobu o svobodě. Není nic cenejsiho, kromě zdraví. Svobodaaa!
takže nejenom že jsi absolutní sračka, ale ještě k tomu jsi absolutní sračka bez peněz?
No jo, ty vážně neumíš číst. A jeste k tomu tahas nůž tam, kde se bude střílet.
Umím číst, to jenom ty jsi takový trapný ubožák, že si ani nepamatuješ cos kdy kde psal. Střílet se bude těžko, na to jsi moc tupá píča.
Chudak srnka, nemela utikat do vody
  • hue
  • 11.04.2020 12:56
Srneček není sráč.. jako ty.. ty by si na tom ostrůvku zdechnul než aby ses chytil za koule a zkusil něco odvážného. Šváby jako ty přežijou všechno.
Mas pravdu, jeden chytry muz rekl:Neprezije nejsilnejsi, nebo nejchytrejsi, prezije ten co se umi nejlepe adaptovat a to jsem Ja, proti srsti mi neni vubec nic, jsem prirozene psysny na to, ze jsem nezabitelny jako svab.
ty to "moudro" neumíš ani zopakoval ty tupá hlavo..
Je potreba opakovat slovo od slova presne jako v 1.tride ?
za skok do vody 10/10!