Dramatická kolize superjachet v Turecku

07. září

V letovisku Yalıkavak v Turecku došlo k dramatické kolizi mezi superjachtou za 2,5 miliardy korun a menší luxusní lodí. Devadesátimetrová superjachta Ice, postavená německou společností Lürssen, narazila do tři krát menší jachty A.Mey a její záď byla vážně poškozena.

 

Záběry incidentu ukazují, jak Ice v plné rychlosti naráží do zadní části jachty A.Mey, která se po nárazu chaoticky otáčí. Síla nárazu byla tak velká, že byla slyšet přes hluk vln a hřmot způsobený kolizí. Superjachta Ice, jejíž hodnota se odhaduje na cca 2,6 miliardy korun, pokračovala v tlačení menší jachty dál, aniž by zpomalila.

 

Svědci incidentu byli v šoku, když sledovali, jak se jachta A.Mey po nárazu ještě nějakou dobu pohybovala. Podle dostupných informací byla jachta právě kotvena, když došlo k této hrůzné kolizi. Rozsah škod zatím není zcela jasný, ale je potvrzeno, že Ice narazila do přídě menší jachty s takovou silou, že značně poškodila její záď.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 697x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 15 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , lodě , loď , jachta , kolize

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
voso, nepouštěj se do popisků delších než jedna věta
tvl tenhle web je neustále kurwen různejma nesmyslama, ale ty popisky jsou jak od degena. "ale je potvrzeno, že Ice narazila do přídě menší jachty s takovou silou, že značně poškodila její záď." asi tam mělo být ...přídí do menší jachty..., že ano. ale to by to po sobě někdo musel přečíst 😫😫😫😫
tam ma byt prdí do menší plachty
Voso ty neumis napsat popisek ani s pomoci AI 😃
Aneb jak se může hodnota jachty zvýšit o 100mil během jednoho odstavce 😉
jak tam ty luxusní šlapky ječí 😄
No ona loď totiž nemá brzdy. jediné co tak může dělat, je motory opačně, ale jak jsou ty listy uděláme na plutí dopředu, tak dozadu nic moc. Ty velké super tankery zastavují až 80km.
Jednoznačně chyba velké a to i kdyby malá plula.
.. Ice narazila do přídě menší jachty s takovou silou, že značně poškodila její záď.. Voso ty ses debil, nemůžeš si to aspoň přečíst než napíšeš takovou picovinu?
To se mi nemůže stát...nemám jachtu! 🙂
Ten vosicka je fakt dement 😁😁😁 Síla nárazu byla tak velká, že byla slyšet přes hluk vln a hřmot způsobený kolizí.