Dramatický střet motocyklů na cirkusovém představení

18. srpna

V čínském městě Peking došlo k dramatickému incidentu během cirkusového představení, který šokoval diváky a vyústil v nebezpečnou situaci. Dva motocykly se v aréně střetly při provádění nebezpečného kaskadérského kousku, což vedlo k následnému požáru, který se rychle rozšířil. Diváci i účinkující museli být rychle evakuováni, zatímco hasiči bojovali s plameny.

 

Incident se odehrál během vystoupení, kdy motocyklisté předváděli adrenalinové akrobatické kousky uvnitř obrovské kovové klece, často označované jako „Koule smrti“. V této kleci se jezdci pohybovali vysokou rychlostí, čímž ohromovali publikum. K tragické nehodě došlo ve chvíli, kdy jeden z motocyklů ztratil kontrolu a vrazil do druhého. Následná exploze motocyklu zapříčinila rozšíření plamenů po aréně, což vedlo k okamžitému přerušení představení.

 

Díky rychlé reakci cirkusového personálu a přítomných hasičů se podařilo zabránit vážnějším následkům. Naštěstí nebyly hlášeny žádné ztráty na životech, ale několik osob utrpělo lehčí zranění a muselo být ošetřeno na místě.

 

Cirkusové společnosti nyní čelí vyšetřování ze strany místních úřadů, které zkoumají, zda byly dodrženy všechny bezpečnostní předpisy.

6.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 781x Hodnocení: 6.3/10 Komentářů: 7 Kategorie: motorky

Značky: nehoda , motonehoda , cirkus , klec , požár , plameny , klec smrti ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
krásný, jen ten hasičák mohli hledat dalších 5 minut...
šou ako sa patrí!
Tohle nepíše Vosička ! To píše ještě větší demence, což je AI !
ghost rider by to dojel do konce.
Tak to by me zajimalo, jak vypada ten bezpecnostni predpis, ktery popisuje pohyb v kouli smrti ... 🤣
  • Okay
  • 18.08.2024 19:31
Kua tak zaplatili si a prisli hodit voko na kouli smrti a nikdo nezakalil? Bych to reklamoval.
Celkem staré video. Těmi hasičáky udělali takovou mlhu, že se v ní vysekal i ten druhý, čekající kroužením, než se to dole vyřeší.