Drzí čeští junioři

30. prosince

USA: Čeští reprezentanti do 20 let si před zápasem se Švédskem (1:3) zastříleli na mladíka, který na Mistrovství světa v Buffalu upravoval síť u branky. 

4.2 /10

košík

Zhlédnuto: 32 514x Hodnocení: 4.2/10 Komentářů: 99 Kategorie: sport

Značky: usa , hokejista , česká republika , štěstí , nervy , střelba , pracovník , reprezentace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
snad to byl Slovák, dobře kluci
kokot!
Neznáte důvod..I kdyby byl jakejkoliv tak po prvni střele si každej střelí. to je davová psychoza ale jako team se měl omluvit. Jak tady někdo psal, byla to reprezentace. tzn. žádný jména ale CZ team, napadl....a přitom stačila omluva. Nedivím se jak se na nás ve světě dívají.... když nás náhodou znají.
Dobré mrdky toto, ale kdyby toho sráče někdo vyzval na fight tak uteče do šatny ubožák.
  • Lasy
  • 30.12.2017 23:17
docela prasárna od nich... i kdyby jej neviděl dřív než vystřelil, tak ho viděl, poté co zvedl hlavu a přitom sjel někam doprdele...
...a v zápase pak trefili piču 😄
Nemá se jim tam srát.
  • Zeck
  • 30.12.2017 15:56
V šikanování před zápasem jsou mistři světa, v tom samém zápase dostali od Švédů na prdel a ani si neusrali, hovada. Nejsou schopní v zápase trefit bránu, ale před zápasem se trefují do živého člověka. Toho, kdo konkrétně střílel bych našel a nechal ho sedět na tribuně. Ti čuráci serou na reprezentaci země a na tom turnaji se chtějí především ukázat před skauty nebo vlastními kluby, sedět je pro ně mnohem horší než peněžitý trest.
Jo jsou to hovadka, ale ty kecy o reprezentaci jsou uplne mimo misu
Nejsem žádnej zasranej vlastenec, ale máš-li na sobě český dres, státní znak a reprezentuješ celou zemi, děláš jí tímto chováním ostudu a špatnou reklamu. Nikoho totiž nebude zajímat, že to byl hráč číslo bla bla bla, prostě to byli "Češi". A tyto sobecká hovada mají reprezentaci země u prdele, proto se chovají takhle nereprezentativně.
Podle me z toho delas moc velkou vedu.. Na strankach NHL to zverejnili se spoustou smailiku.. a nikdo to tak neresil 😉
Protože jsou to všechno stejní vymaštěnci, kdyby ho tam někdo blbě trefil do šišky a přizabil ho, asi by tam těch smajlíků ubylo.
A do koho se měli trefovat, do mrtvého člověka?
Čůráci, netrefí ani zrzka v bráně.
to se ti povedlo 😄
češi byli dycky ta největší spodina a odpad tohodle světa... ještě že už jsem z té zkurvené země dávno vypadnul....
tak už sem nelez a nastav prdel negrovi
Brzy budeš stavět negrovi ty. Nipsey má pravdu... ČR je země plná idiotů, co si hodně myslí. Jen si přečti komenty a uznej sám...
A z tebe jako českého rodáka, hned za čárou ta spodina a odpadovitost odpadla? Když se vrátíš do čech tak se to na tebe znova nabalí, přičemž to žilo někde v lese vlastním životem a vyčkávalo do tvé přítomnosti? Nenajde tě to v zahraničí, nepřenesl jsi to v sobě přes hranici a nenakazil jsi tím ostatní státy?
Podle komentářů na webu soudíš národ? Tak to jsi pěkná píča...
Žádné řízky v chlebu, sandály v ponožkách ani to, že spousta debilních zmrdů volila Babiše, Ovara a SPD. Ale právě tohle, co jsi napsal, považuju za největší čecháčkovství v plné kráse. Že jen vystrčíš nos za hranice, tak nadáváš na Čechy, Čechii, jak je to tady na piču. To dělají opravdu jen největší Čehúni. Ani Slováci tohle nedělaj a jsou v tomhle dál...
sandály v ponožkách, do piče, pro dnešek tady končím...
JEste bys mohl vypadnout z navratu a vse by bylo OK
Takovou radost ti neudělám, ty mrdko.:D
Nemluvil o tobě, ale o tom polodementním negrovi, někam se naplavil a Češi jsou najednou spodina, jen jeho hovno nesmrdí. Taky nechápu, proč se z toho, že nějaký hokejový ucha přepísknou srandu dělá mezinárodní problém. Jsou to mladý kluci, co jsou nabuzený a mají víc v nohách, než v hlavě. Takoví jsou kdekoliv na světě. Měl jim někdo vysvětlit, že ho mohli zabít. omluvit se mu a je. Jo a Slováci v ČR na VŠ se chovají lépe, než Češi v Tatrách. (vlastní zkušennost)
Já osobně bych jim dal distanc asi tak na doživotí. Zmrdi.