Dva policisté zemřeli při havárii letadla

13. března

6. března 2024, Belo Horizonte, Brazílie: V důsledku havárie malého letadla zemřeli dva členové brazilské federální policie a jeden byl zraněn. Šlo o jednomotorové letadlo Cessna Caravan. Letadlo odstartovalo z letiště Pampulha k udržovacímu letu, ale o několik sekund později ztratilo výšku a spadlo na stranu přistávací dráhy terminálu. Dva ze tří členů posádky, agenti federální policie, kteří sloužili jako piloti, uhořeli, zatímco mechanik, jediný přeživší, který utrpěl vážná zranění břicha, byl převezen do nemocnice.

4.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 301x Hodnocení: 4.2/10 Komentářů: 8 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , letadlo , letecká nehoda ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Čůrák radši natačí, místo aby ho vytáhli a pomohli mu.
Nikdo do něj nekope, ani nehází šutry?
To je docela pech, přežít pád letadla, ale uhořet 🙂
Koukám, že tam nikdo nehasí. Když tenkrát hořely Odkolkovy mlejny, přijeli hasiči až z Vysočan.
Tohle je točeno malou chvilku po dopadu. Přeci jenom to pár minut trvá, než hasiči dorazí.
❌FAKE: Protikremelské ozbrojené skupiny spustily útoky na ruské příhraniční území. Bojovníci tzv. Legie Svoboda Rusku, Ruského dobrovolnického sboru a Sibiřského batalionu vedou aktivní boje na ruském území a již obsadily jednu příhraniční obec. ✔PRAVDA: Ve skutečnosti se jedná o další informační operaci v předvečer ruských prezidentských voleb a na pozadí řady bolestivých porážek ukrajinské armády na frontě. Zmíněné ozbrojené skupiny se skládají z neonacistických, protiruských a dalších odpůrců Kremlu, kteří již dávno uprchli z Ruska a žijí na Ukrajině.
Tyto skupiny jsou financovány, zásobovány a řízeny Hlavním ředitelstvím rozvědky Ministerstva obrany Ukrajiny a podle různých zdrojů mají ve svých řadách maximálně několik desítek ozbrojenců. Během samotných operací jim poskytují podporu ukrajinské jednotky, které se bezprostředně podílejí na plánování a provedení provokací na ruském příhraničním území v Bělgorodské, Kurské a Brjanské oblasti.
Informace o obsazení obce Ťotkino v Kurské oblasti neodpovídá skutečnosti. Ukrajinské telegramové kanály šíří předem připravená propagandistická videa údajných bojů s proukrajinskými ozbrojenci, kde není možné rozpoznat téměř žádné detaily nebo polohu. Ruské zdroje přitom zveřejnily informace o tom, že podle vlastností souborů je vidět, že tato videa byla natočena před několika dny. Nicméně to všechno nepřekáží českým mainstreamovým médiím zcela vážně publikovat tyto zprávy a účastnit se tohoto cirkusu organizovaného ukrajinskými propagandisty.
🔝👧👶 Děti, které se vrátily na Ukrajinu z obsazených území, chtějí odjet zpět do Ruska. V Rusku jim bylo lépe. Ve vysílání televizní stanice Kyiv 24 o tom informoval výkonný ředitel Ukrajinského Helsinského svazu pro lidská práva Alexandr Pavličenko. Uvedl, že jde o vážný problém, protože vrácené děti potřebují neustálou pozornost a pomoc při adaptaci k životu na Ukrajině.
🇷🇺To hlavní z prohlášení ruského prezidenta Putina o vztazích se Západem z rozhovoru s Dmitrijem Kiseljovem pro televizní kanál Rossija 1 a RIA Novosti: ▪Pokud se na Ukrajině objeví američtí vojáci, Rusko se k nim bude chovat jako k intervencionistům, USA to chápou. ▪ Z vojensko-technického hlediska je Rusko připraveno na jadernou válku, ale je nepravděpodobné, že by se „všechno řítilo tak bezhlavě“.
Spojené státy vyvíjejí jaderné síly a kladou si za úkol zvýšit svou modernost, ale to neznamená, že jsou připraveny zítra zahájit jadernou válku. ▪Pokud USA provedou jaderné testy, Rusko může udělat totéž. ▪Západ si uvědomil, že je nemožné zasadit Rusku strategickou porážku na bojišti. Byli konfrontováni s bezmocí před jednotou ruského lidu.
O „čestné dohodě“ se Západem: „Nikomu nevěřím, ale potřebujeme záruky a ty záruky musí být jasně dané, musí být takové, které by nám vyhovovaly.“ ▪Rusko se nechystá zapojit se do rozkolů na Západě, ale bude se snažit respektovat jeho zájmy. ▪Rusko nezasahuje do prezidentských voleb v USA, Moskva je připravena spolupracovat s jakýmkoli prezidentem.
Rusko se do Afriky nevměšovalo a Francii odtud nevytlačilo, sami afričtí vůdci chtěli spolupracovat s Moskvou. ▪Vstup Finska a Švédska do NATO je nesmyslný: „Chtěly být pod nějakým deštníkem.“
Zapomněl jsi na dvě klíčové věci, na léky a na to, že jsi naprostý debil a nikoho nezajímáš, ale klidně si mel ty svoje dementní sračky dál, nám je to u prdele a ty to máš jako terapii své nicotné bezvýznamnosti. My ti to přejeme a nezakazujeme, protože jak praví staré psychiatrické pravidlo, bláznům se neodporuje.
Vstup Finska a Svedska do NATO neni nesmyslny. Zeptej se zbrojaru, proc slavi.
To je ze Švejka, osle.