Dvojčata na castingu #2

11. ledna

MAĎARSKO: 18letá česká dvojčata Zlata a Karolína alias Zee Twins na castingu u Pierra Woodmana. Holky už tady jednou byly (https://navratdoreality.cz/dvojcata-na-castingu-9408.html), ale u Pyjéra je to jiná liga. Nejprve šla jen Zlata, ale druhý den se přidala i ségra, která si původně myslela, že jde jen na rozhovor. Nakonec došlo na análek, incestní lízání a lízání Pyjérovy řitě. 

Show me your pretty prdel!

4.0 /10

košík

Zhlédnuto: 36 656x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 60 Kategorie: porno

Značky: hardcore , orál , lízání , kouření , česká republika , černovláska , blbka , sestra , casting , francie , teen , češka , přírodní prsa , maďarsko , pierre woodman , malá prsa , dvojčata , skupinový sex , incest , budapešť

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
1:48:23 + někdo kdo by dokázal poradit jak to přesně dělat? Zkoušel jsem několiksetkrát..bylo sucho a setkalo se s odporem z druhé strany.. prý moc rychlé 😕 Dík
Tohle jsem přímo nezažil ale slušný vlhko jo. 'Záleží od holky. Můžeš narazit na mrtvolu kde je to skoro nekrofilie a pak holku co nasedne a teče jak prokopnutý trubkky.
Jaumen: holka prostě musí chtít a musí "povolit". Přes to vlak nejede... Ani nic jinýho... 😃 Prostě ji musíš přesvědčit, aby tě tam pustila. Když říká, že to nejde, tak se nedokáže uvolnit a povolit. Měl bys (ideál zezadu) přirážet po centimetrech v nějakým kloudným tempu a zároveň si s ní hrát rukou zespodu. Vyrušíš jí od toho soustředění se na nepříjemný první krok. 😃 Případně jí při lízání strkej prsty do zadku a ona si na to zvykne před samotným aktem lépe.
Ono to takhle neni vidět, ale těma prstama zajedeš zezadu za stydkou kost a tam už najdeš "g" bod, nebo prostě "to" místo. Máš ho pak mezi prstama a jakoby ho masíruješ o protitlak tý stydký kosti. Nepamatuju, že by nějaká prstestovala, ale je fakt, že jí uděláš hrozně rychle a docela z toho bolí šlachy na zápěstí. Je to jako by ses pověsil na něco za dva prostřední prsty u ruky.
Okey díky. Večer to vyzkouším a dám vědět. Tohle se chci fakt naučit. Ti týpci v těch pornech to dělají každé druhé a teče z nich jak ze staré konve. Takže to chce mít jenom praxi asi. JInak neexistuje na tenhle figl nějaké instruktážní video? Potřeboval bych přímo vidět ten pohyb konečkama prstů. Díky jestli o něčem víte.
Minule sme tu rozoberali varenie, teraz sexuálnu poradňu. Vyhlásila sa snáď nejaká súťaž na nový branding NDR? Pretože ak áno, tak rozhodne hlasujem za to spraviť tu z toho fanklub UFOporna.
Jaumen, já se to naučil podle tohodle videa někdy cca v 18, teď je mi 29 a je fakt, že to mají snad 2 ženský ze 3, jen je potřeba to dělat správně a nebát se toho a i ona se nesmí bránit 🙂 Tady je odkaz: https://www.xnxx.com/video-ff92j90/squirt_tutorial_for_beginers Někde je to i s titulkama
Přesně podle toho videa jsem se to kdysi učil taky a na 80% ženských to spolehlivě funguje.
Díky jste borci kucííí! 👍
Nestačí bohatě když se uděláš jen Ty ? Proč bys měl holce potom ještě dělat takový věci ? Ztráta času
Udělám? cože? ... já holku nakonci pochcávám
můj oblíbenej komik ralphie may tomu pohybu říkal vybírat drobáky z automatu 😃 prostě tlačíš na stěnu konečkama prstů a jezdíš po ní 😃 prostě šmátry šmátry 😃 uvidiš jak bude reagovat musiš zkouše nebat se toho a sledovat zpětnou vazbu je nejdůležitější a jak najdeš dobry místěčka tak pak to uděláš rychle jak kdybys hrál nakytaru a ta se ztoho pochčije

Zobrazit celou diskuzi