Ekosexuálové (foto + video)

08. září

Definice ekosexuality může znamenat důraz na ekologickou stopu zanechávanou naší sexualitou (s tím souvisí např. ekologické a veganské sexuální pomůcky), ale i zcela novou sexuální identitu. Ekosexuálem se může nazývat také osoba, která považuje přírodu za romantické a vzrušující místo a Zemi za svou milenku nebo třeba ekolog hledající na internetové seznamce podobně smýšlející osobu. Amanda Morganová z Nevadské univerzity to popsala následujícím způsobem: "Válí se po zemi a prožívají své orgasmy pokrytí zeminou určenou do květináčů. Mají sex se stromy nebo masturbují pod vodopády."

Prvními známými ekosexuálkami jsou lesbičky Beth Stephens a Annie Sprinkle (na obr. 4,5,7 a 8), které v roce 2008 uspořádali „svatební ceremonii“ se Zemí v kalifornském Santa Cruz. Zatímco Beth je profesorkou umění, Annie získala doktorát v oboru teorie lidské sexuality. Společně se snaží najít spojnice mezi ekologií a sexualitou v různých kontextech a nazývají se sexekoložkami. Ekosexuálů je prý na světě už přes 100 000.

2.9 /10

košík

Zhlédnuto: 35 382x Hodnocení: 2.9/10 Komentářů: 91 Kategorie: video

Značky: usa , příroda , země , fetiš , bizarní , sexualita , ekosexuál , ekologie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • wodo
  • 14.09.2017 02:16
Ekobordel https://vimeo.com/163676401 A trailer for Pony Express' "Ecosexual Bathhouse"
V tý americe žije snad ještě někdo naprosto normální a inteligentní? 😄
aspon uz vime, kam zaradit ty nase "zelinarky" : )
jsem ochoten překousnout buzny, ale toto je moc.
To je jen nějakej přiblbej den Země..
  • kien
  • 09.09.2017 20:58
Mama mia, fakt už neví co...tak vymejšlej píčoviny....at si každej při sexu žere klidně svý hovna, jako recyklaci, ale nemusí tomu hned ávat nějakej přiblblej název. Tohle je prostě zase jen nějaká pošahaná rádoby "realizace" sebe sama..
co mohlo naklast takova vajicka ?
A co takhle oprcat🌵
Nedávno jsem to říkal staré, že domrdala zahrádku, když všude nasadila angrešty ale toto?
První fáze je, že člověk zblbne a stane se veganem. V druhé fázi to začne všude propagovat a pak se uchýlí do této třetí fáze viz video.. 😄