Fire of Hatred

24. února

ÍRÁN: Fire of Hatred (Oheň nenávisti) je název kolekce snímků 56letého íránského fotografa Asghara Khamseha, který po několik let navštěvoval oběti útoků kyselinou. 

5.2 /10

košík

Zhlédnuto: 30 754x Hodnocení: 5.2/10 Komentářů: 67 Kategorie: galerie

Značky: zranění , útok , tělo , zmrd , muslimové , islám , popáleniny , fotografie , írán , znetvoření , kyselina , rozvod , kůže , chemikálie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Náboženství míru a lásky vy kreténí bezbožní!!
V Evropě musí být trestné se veřejně hlásit k Islámu!!!!!!! Kurva vzývám příchod novodobého Hitlera. Už včera bylo pozdě 😡
v klidu soudruhu, však si to do ksichtu lejou jen mezi sebou 😀
Zatím ale jen zatím. Už se tady rozesíraj a brzy začnou lít i na nás
Je mi na blití z toho, že ti za tuhle sračku dalo 14 kriplů palec nahoru. Teď se budu na ulici pořád ohlížet a bát se, jaký vymrdanci tady se mnou žijou v jednom státě...
ty si čurák, Hitler islám obdivoval, a ještě ti tolik lidí dá palec nahoru, je vidět kolik Vás čuráků tady mezi náma běhá
Je mi z těch muslimských zmrdů na blití.
Tohle se uděje vzácně i u nás. Před pár lety mladá ženská nastoupila do svého auta a než stačila zavřít dveře přiskočil k ní její zhrzený ex a chrstnul jí pár deci sírovky pěkně do obličeje. Ta nebozačka jí dokonce i polkla, čímž si poleptala trávicí trakt. Taktak jí zachránily, ovšem je slepá a s polykáním bude mít problémy už napořád. Podotýkám, že oba jsou bílý Češi. Chci tím říci, že s náboženstvím to nemusí mít vůbec nic společného.
Porovnej množství případů. Co je u nás ojedinělé, u nich je folklór. Neser
Ty tupče. Halabala začíná příspěvek slovy "tohle se děje VZÁCNĚ i u nás". A koneckonců, s islámem to skutečně nemusí už mít nic společného. Spíše s celkovou pokřivenou mentalitou těch lidí, co tam žijou. Já bych se ani nedivil, kdyby tam ti lidi neuměli číst a jen si předávali zdegenerované pravidla z generace na generaci.
Choc do píči
A nemaj tu mentalitu pokřivenou právě kvůli islámu?🤔
zvíře, co tohle udělá, rovnou zastřelit
Souhlasím, neměly by se dělat rozdíly...ale ty už jsi někdy viděl zvíře polít někoho kyselinou?!
Tohle má s islámem společného asi tolik, jako inkvizice s křesťanstvím. Vždycky se najde nějaký magor, který i v jádru dobrou myšlenku převrátí a zneužije. Nejsem žádný vítač a jsem proti migraci. Máme dost vlastních problémů a vlastních opuštěných dětí, nemusíme se přece starat o každého, kdo natáhne ruku. Ale taky nebudu odsuzovat bezmála dvě miliardy lidí jenom proto, že 0,1% z nich jsou magoři...
To snad udělal nějaký místní občan z německého Volkmarsenu. 😃
Tak tohle chcete do Evropy? Tyhla státy z východu jsou 100 až 350 let zpět v myšlení a chování za námi.
Zdá sa, že v moslimských štátoch žijú len dva, typy ľudí. Násilníci a ich obete.
napsal jsi to hezky. zdá se ... ale pravda to není
A co čekat jinýho, když jedinej zdroj informací pro něj představuje tahle stránka...
Lidi všeobecně rádi generalizují.
Ma máš za debila? Možno(!) na rozdiel od teba som v týchto krajinách bol a poznám priateľského ducha tých ľudí. Lenže vy jednookí medzi slepími neeokážete ani pochopiť kontext komentára. Tu fakt treba písať len a jedine polopatisticky.... "Jediný zdroj, tahle stránka", to ma fakt poser.
Ale no tak neber si to tak. Fakt ten komentář vyznívá dost blbě. Já taky v Nizozemsku makal s muslimama a nebyl žádnej problém. Úplně normálně se dalo s nima mluvit i o náboženství a to dokonce i kriticky. Záleží od člověka.
Práve na to narážam. Všade tu sústavne skreslujú realitu. Zo Slovenska len socky, z Brazílie a moslimských štátov len vraždy. Pestujem bonsaje a do všetkého čo som v začiatkoch potreboval vedieť ma zasvätil bonsajista z Brazílie, ktorého kanál som sledoval na YT. Vždy mi ochotne poradil. Prácu grafika ktorú vykonávam mi dohodil moslim ktorého poznám z Artstation.
Bez problémov tu môžme zverejniť galériu obetí európskych alkoholikov.
To neřeš, to jsou omezenci co nevytáhnou paty z rodné vesnice. Já si na to taky těžko zvykám a pořád žasnu jak můžou být někteří lidi tak jednoduší.
Tak to sorry, já to právě pochopil tak, že podle tebe co muslim, to násilník. Protože podle těchhle stránek to tak skutečně může vypadat...
Tiež sorry za moju jedovatú reakciu 😕
Já ji chápu, protože by mě taky štvalo, kdyby si o mě někdo myslel něco takového 🙂
Krásná víra, když někoho můžete beztrestně polít kyselinou, nebo pobodat i za domněnku. Vítači všech zemí polibte si prdel a koukejte na to.
Krásný mirumilovný islám s kterým začal spolupracovat ve 30letech socialista Ada Hitlerů, když se mu to úplně nepovedlo tak nám mírumilovný islám přinesla do Evropy socialistka Angelina Merkelová a tak se vesele a mírumilovně přejížději děti, polívají ženy kyselinou a židi už zase lítají oknem na západě.