Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor

27. srpna

USA: Nejsledovanější boxerský duel v historii má svého vítěze. Králem je 40letý Američan Floyd Mayweather Jr. (67,8 kg), který porazil 29letého Ira Conora McGregora (69,4 kg). Konec nastal v 10. kole, kdy rozhodčí ukončil zápas technickým K.O. 

Conorova slibovaná válka v prvních kolech, kdy mohl uspět, nepřišla. Mayweather si s přibývajícími koly hlídal pozici a měl zápas pod kontrolou. Američan nabíral sílu, usmíval se, Ir byl unavenější a podlamovala se mu postupně kolena. V 9.kole si mladší z dvojice prožil velkou krizi a v následujícím rozhodčí po sérii tvrdých úderů zápas ukončil. 

"Chtěl jsem, aby zápas ještě pokračoval, byl to vyrovnaný zápas, ne ale tak tvrdý. V posledních dvou kolech to bylo těžké, kdyby mě počítali, tak bych si odpočinul a mohl jsem pokračovat," reagoval McGregor, který bojoval statečně a odešel se vztyčenou hlavou.

Mayweather zakulatil svoji bilanci v ringu na 50 výher a 0 porážek, což by z něj udělalo boxera s nejlepším zápisem v historii (překonal legendárního Rockyho Marciana). Oba aktéři si rozdělí cca 700 mil. dolarů, což je asi 15 miliard kč. Floyd také získal unikátní pás pro šampióna pokrytý 3 360 diamanty, 600 safíry, 160 smaragdy a více než třemi librami (téměř jeden a půl kilogramu) čtyřiadvacetikarátového zlata. Zápas sledovalo v hledišti 20 000 lidí a další miliarda jich byla u přímého přenosu. 

5.4 /10

košík

Zhlédnuto: 27 228x Hodnocení: 5.4/10 Komentářů: 83 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , boxer , mma , box , las vegas , irsko , conor mcgregor , floyd mayweather jr.

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
40 let, vážil o deset kilo míň a ani se nezadejchal. Škoda, že mu nemohl naložit víc.
kdes prisel na tu vahu? 😄
weight in před zápasem, mayweather 149.5, mcGregor 153, jenomže mcGregor tolik vážil jen kvůli weight cuttingu... sám řekl v rozhovoru hned po váze, že bude v zápase vážit 170. Mayweather vážil takhle málo vždycky a vždycky na to sral. youtube.com/watch?v=PUMVQI5CyvI
(69,4 kg) - (67,8 kg), nevidim rozdil 10 kilo
Máš problém s chápáním? Mayweather vážil během zápasu 67.8 a McGregor podle vlastních slov 77.1 rozdíl přes 9 kg.
tak proc mu navazili teda 69,4 ty chapajici jedince
protoze po oficialnim vazeni muzes nabirat jak chces

Zobrazit celou diskuzi