Fotomix #94

06. ledna
9.6 /10

košík

Zhlédnuto: 24 390x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 26 Kategorie: příroda

Značky: sranda , galerie , fail , svět , zvíře , zajímavost , lidé , fotografie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Otak
  • 06.01.2018 19:07
45# tolik fanty vylívat..
82. Ten má ale špinavé bazééén! 😄:
  • Joan
  • 07.01.2018 03:01
protože v něm žere, prase jedno !😀
72: To ta malá kurvička hraje pokemonGO ? 😄
luxus
Paráda jako vždy! 👍 ten interiér toho srubu #11 je luxus. A taky foto #49 tomu říkám romantika. Tam bych chtěl utéct když mě všichni začnou srát.
takový kýč 💘 oprav mě, jestli se mýlím. ty musíš být z města viď
Mám dům na vesnici ale nebydlíme v něm. Teď jsem asi 15 let v bytě ve městě. Mám mnohem lepší pohodlí. Práce, škola, obvody... Dům neprodám protože plánuji že se tam někdy nastěhujem ale moc se nám z města nechce. Dům jsem přinesl do manželství já, byt moje žena. Loni jsem ještě koupil takovou dřevěnou chatu/srub. Ale je to ve špatném stavu a na jaře mě čeká totální rekonstrukce. Je to úplně na kraji lesa u vojenského újezdu Libavá. Prostě romantika. Už se těším!
nemachruj !
A co přesně je kýč? Ten dřevěný interiér nebo ta chatka? Mně se líbí obojí a z města nejsem... Ve srubu se mi nelíbí jenom ten orel a připadá mi, že je tam zbytečně moc světel, ale jinak pecka...
Kýč (z německého Kitsch) je druh umění, které se snaží sentimentálně zapůsobit pomocí jednoduchých, přehnaných emocí. Ty se snaží prezentovat jako velkolepější, než ve skutečnosti jsou. Často je označován za nízké umění. ..takže příště prostě napiš, že se ti nelíbí !