Gay Pride v Londýně

10. července

ANGLIE: Dne 7. července 2018 proběhlo v Londýně každoroční setkání LGBT komunity, kterého se zúčastnilo asi 30 000 lidí ze 472 organizací. Dalších zhruba milion lidí to sledovalo jako diváci. Jedná se o jednu z největších setkání představitelů LGBT komunity na světě.

2.2 /10

košík

Zhlédnuto: 36 024x Hodnocení: 2.2/10 Komentářů: 136 Kategorie: galerie

Značky: anglie , velká británie , londýn , tranvestita , gay , homosexuál , lesbičky , buzny , průvod , transsexuál

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nejvíc se mi líbí, jak všichni chtějí být bráni jako normální, mít právo adoptovat děti atd. A pak se jako komunita prezentujou převážně v koženejch tangách s bičem v ruce, maskou na hubě nebo v podobnejch zhovadilostech (který já osobně nosím jen doma 😄 ) a lascivně naznačujou jak rádi čuráky... Já nevím jak zdejší dobroserové, ale já si takto "normální" lidi tedy nepředstavuju.
Koukám nejvíc nablito je tu od severomadarskych slovenských kund. To nebude náhoda. Ještě musí přijít něco utrousit Terazkyho klika analnich prciru a homoklad. Pak to bude kompletní.
Kibaszot szemétláda :neckbeard:
  • RUL
  • 10.07.2018 21:57
Stejně žijeme ve zkurvené době, kde místo aby byly oslavovány rodiny s dětmi, jsou velebena a vypichována tato odporná individua. Ať jde celý západ do piči s tou multikulti homofobní společností, je mi z nich na blití.
začni u sebe a zajímej se o seriózní média, ať internetové deníky nemusí takhle provokovat a hrabat na reklamách.
to by me teda zajimalo, co je podle tebe seriozni medium.. Ja totiz zadne takove neznam
jsem zatím ve fázi hledání.
par chlapcov s pindami, par dievcat s puckami. Achmed ma v niecom pravdu 😄
když jdete v neděli do Kauflandu, tak tam jsou lidi oblečený mnohem hůř
To nevím. Do Kauflandu nechodím a v neděli teprve ne. Ale jestli tam jste všichni takhle vohakly, tak byste se vy kundy měli prevlict.
Jediní relativně normální Gayové v galerce jsou na obrázku č.5. A policie by měla být nestranná a ne v zajetí ideologií. Většinová společnost je neplatí, aby po sobě čmárali voskovkama.
Atomovku na ně aje to
  • Aim9
  • 10.07.2018 20:22
z toho by nejeden blul. Dufam, ze pochodovali cez Luton alebo ine moslimske casti.
Co kamerujes bazerant : )
  • Filo
  • 10.07.2018 19:46
Chtějí, aby je společnost brala jako normální lidi, domáhají se adopce dětí a podobně, a přitom dělají všechno proto, aby to bylo právě naopak...