Happy New Year 2021

31. prosince

Užijte si dnešní oslavy dederoni a ve videu máte inspiraci, co můžete udělat s prázdnou lahví po půlnočním přípitku.

7.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 27 079x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 37 Kategorie: porno

Značky: prdelka , prdel , nápad , vagína , hrátky , anál , lahev , díra , 2021

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Holy
  • 31.12.2020 18:57
Aspoň na nový rok by si mohla dát Andrea pokoj.
  • Joan
  • 01.01.2021 05:22
prej se jí to začalo líbit, a budou pokračování !😆
Jdu to zkusit.
nezapomeň se ale pochlubit zážitky!Ty jsi borec jsi fanšmajkr a to by mě zajímalo!
Frajer by jí narval lahev do prdele a pak jí otevřel šavlí (tu lahev vy prasáci).
  • Ter
  • 31.12.2020 17:26
Štastný nový rok VY ZMRDI ZDEGENEROVANÝ !!!!
Je tady nějakej zasvĕtcenej análník, kterej mi řekne co se stane s prdelí holky která tohle praktikuje...?
Celkem nic, svěrač se zase za pár minut stáhne. Je to kruhový sval s velkou elastictou. Nicméně s přibývajícím věkem se ta pružnost drobet vytrácí, takže starším ročníkům se tyhle praktiky nedoporučují ze zcela zjevných příčin...🙂
po istom čase môže dochádzať k vyhřezlému konečníka oslabeniu svěračového svalstva.Proto sa odporúča pichať do ANUS raz maximálne dvakrát týždenne do 30 rokov a potom dokonca míň.Záleží tiež na veľkosti falus pokuď je nedstandartní tak je treba byť ešte viac opatrnější.
Rovněž je dôležité používať silnú lubrikáciu a taktiež kondom.Taktéž je chyba ho tam hneď biť treba rozparádit riťku prsty! je vhodné použiť ústa a zasúvať jazyk do análku.A pri tom Simr riťku prstíky.
Slecny, ktere si nechaji strkat do prdele lahve s vinem cekaji 2 veci: Za a) peklo a za b) v starsim veku budou mit furt posrany slipy, protoze kvuli sve kurevske povaze a nizke inteligenci znicily analni otvor, ktery neni stvoren na vnik sklenenych lahvi.Tyhle slecny jsou odpad spolecnosti.
No ale na ruhou sranu jsou tak povolny i like!Neuvažoval jsi nad tím?Věneček se pak dá operovat a stáhnout a znovu rozchodit!Jen je třeba využít času asi jsi běžná spotřební mrdka já ne.Rád si potkám na kvalitní zboží tím myslím psychyku nefiziku.Ty jsi jednoduchaj já jinej bohatej.Třeba na to jednou časem příjdeš a to ti tady dávám nápovědu jak hrom.Jsi krkolomnej hajzl!
Vis jak se zjevily na planete ryby ? Vylezly zenam z vagin, proto ti sluzebnici Lucifera tam dole smrdi jako na rybim trzisti.Jsi chudak a nula
Ta láhev ve videu není prázdná...
To přece nikdo netvrdil. Stejně tak se dá předpokládat, že hrdinové ve videoklipu neslaví Silvestra. Spartan prostě jen předpokládá, že jí nejdříve vychlastáš, než tě napadne vymýšlet píčoviny.
Todleto nevypadá na píčovinu.
Kdepak, ale je to docela prdel...
Tato technika se dá použít k otevření láhve u drtivé většiny šampusů...
uz se těším na pulnoc 😅