Havárie cvičného stíhacího letounu

11. května

9. květen 2024, Čitagong, Bangladéš: Cvičný letoun Jak-130 Bangladéšských vzdušných sil (BAF) se zřítil do řeky Karnaphuli kvůli technické závadě. Dva piloti se z letadla katapultovali, když začalo hořet. Jeden pilot zemřel a druhý byl zraněn.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 367x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 13 Kategorie: nehody

Značky: nehoda , pilot , stíhačka , stíhací letoun , letecká nehoda ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
len totalny kokot a žobrák si kúpi ruské lietadlo😁 tie ich šroty ako jak130 patria do múzea. a tie nové stoja za hovno ako všetko z toho pojebaného Ruska !!!! Liliputin a jeho alkoholici sú primitívna banda opíc !!!
  • Okay
  • 11.05.2024 13:36
Presne tak, vsechno to maji jen same sracky. Jak je ale mozny, ze s nimi vitezi proti vyspele a perfektni zapadni technice? Divny.
Pletes si kvantitu s kvalitou. Nemecko za 2sv melo radove lepsi techniku a preto prohralo. Kcemu je Ukrajine 20 zapadnich tanku kdyz proti nim stoji 2000 rusackych plechovek. Veskera rusacka "moderni" technika je jen vylepseni toho meli z dob sssr. A napr. armata, to je tank co svet nevidel. Muck 😉
Takze nase chyba je, ze se honime za kvalitou, ktere ale mame tak malo, ze nas ve finale neochrani?
Nase chyba(zapadu) je nedat Ukrajine to co potrebuje a v dostatecnem mnozstvi.
Myslis lidi? Techniky ma dost. Ale nastesti uz Nemci vymysleji, jak tam poslat Polaky a Rumuny. Madarum a Slovakum se nechce. Jeste tak dva tri roky a Nemci tam poslou i nas, tak budeme radi, za tu techniku, co nam zbyla a nikam se neposlala.
No tak moderní slovenský letadlo si nekoupí.

Zobrazit celou diskuzi