Havárie ruského bombardéru

23. dubna

Stavropol, Rusko: Letoun Tupolev Tu-22M ruských ozbrojených sil se zřítil při návratu na letiště po vykonání bojové mise. Piloti se stihli katapultovat. Důvodem havárie letounu byla technická závada.

7.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 758x Hodnocení: 7.1/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: letadlo , letecká nehoda , havárie , bombardér ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
truSSko takže se vlastně nikomu nic nestalo 👍
Kurvy ruske špinavé nech zdochnu!!!! ☝👊 Parada ako ich ukrajinci likviduju a je ich omnoho menej. Ruski okupanti su zberba a odpad civilizacie, zasluzia si vyhladenie atomovkami👊
Demente vytáhni si hlavu z prdele
Ty zalez do toho skurveneho ruska a drž píču
jdi zpátky do tý svý milovaný ruský prdele ty sráci.
Jsi pro mě míň než hovno v prdeli Zeleňský fetky buzno 🤣🤣🤣
že tě nebavilo studovat např. periodickou tabulku prvků neznamená, že je to odpad
Tupo lev?já myslel,že se tak jmenuje ten nahoře.
tak se jmenují, ti co jim věří
Rusové ovládli strategický bod na východě Ukrajiny.Ruské invazní síly zaznamenaly před očekávanými dodávkami nové západní pomoci Kyjevu významný postup severozápadně od nedávno dobytého města ukrajinského města Avdijivka. Jak ruská, tak ukrajinská strana hlásí vstup okupační armády do dříve třítisícové obce Očeretyne. Vyvýšené místo, přes které vede železnice spojující Doněck a Pokrovsk, je důležitým opěrným bodem v oblasti, shodují se obě strany. Ruští vojenští blogeři zveřejnili záběry vlající ruské vlajky v centru obce.😂
jé, to bude zas mrtvejch rusáků, ajajaj
Ruske svine postupuju o ubohych par metrov a zdochne ich za den aj 500 kusov 😃 ta zberba vojnu nikdy nevyhrá 😉
Tak to jsem rad, tos mne uklidnil. Zatim to na mape vypada uplne jinak, ale ja mapam nerozumim, delam do vcel.
a jak to vypadá? Jako totální selhání. Za dva roky rusák nedokázal zlomit několikrát menší zemi, kterou 80 let před tím plundrovali. Ubohost absolutní. Ještě víc ubohé je s ruskem souhlasit. Přitom je to vidět všude na světě. Jizbi korea a severní, rus byl na severu a usa na jihu, rozdíl? Už apadbi a vychodni evropa, rozdíl? Nevidí to jenom ubohý dement.
nejde to opravit. Západní a východní.
Ja nevim, jak ty, ale ja neznam cile Kremlu. Takze nemuzu ani hodnotit, jestli to, co tam ti zapadni Rusaci s tema vychodnima Rusakama masti. Navic, blabolit o Rusech an bloc bez ohledu na aktualni zrizeni - byl v Nemecku vyrvavat, ze Nemci poslednich 90 let jen kurvi Evropu? Ne? Tak to zkus, treba se pak nekde docteme, jak jsi dopadl. A rozhodne si nemyslim, ze bys nemel pravdu. Jen je prasarna delat kolektivni vinu. Jsi snad ty odpovedny treba za prasarny krestanu proti nevericim na nasem uzemi? Ne? Proc? Protoze davno? Kde je hranice toho, co jako zapomeneme a co jako ne? A nebo je to selektivni podle toho, komu 'fandime'? Same otazky. Kdyby Kreml chtel Ukrajinu poslat na kolena, tak by na to prostredky urcite mel. Jenze, spis to vypada, ze mu tohle vyhovuje. Kdyby valka skoncila pred dvema lety, tak zapdu zbude hodne penez, techniky i munice. Takhle nas to stoji dalsi a dalsi penize. Cert vi, co je cil.
❗🇺🇦🇵🇱V Polsku pozastavili příjem dokumentů od ukrajinských mužů vojenského věku. Úřad uvádí, že vyvíjí mechanismy, které budou fungovat v souladu se zákonem o mobilizaci, a čeká na „pokyny od ministerstva zahraničí“. Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny včera dočasně pozastavilo veškeré konzulární akce v zahraničí týkající se mužů ve vojenském věku, respektive od 18 do 60 let. Nyní lze dokumenty vydávat pouze pro návrat na Ukrajinu.
Si prorusky kolaborant a vlastizradca, take kurvy ako ty budeme vešať alebo zatvarať na doživotie po tej vojne na Ukrajine 😉
A co kdyby sis to nejprve vyrikal s vlastnim narodem, silaku? Volby u vas rikaji neco uplne jinyho.
Ano tento postup bude i u nás. Zelensky se domluvil s eu. Ale protože chtějí vstoupit do eu tak musel změnit podmínky žití a tam je ochrana práv občanů a ta dává právo, nebojovat Tak jsem na to sám zvědavý. Za mě teda nevím k čemu je na frontě voják, co nechce bojovat.
🇷🇺Ruské jednotky drží iniciativu podél celé linie bojového kontaktu a pokračují ve vytlačování nepřítele z okupovaných linií, uvedl ruský ministr obrany Šojgu. Připomněl, že obce Pervomajskoje, Bogdanovka a Novomichajlovka v Doněcké lidové republice byly osvobozeny. Kontrolní zóna se rozšiřuje také v Berdyči a Georgijevce. ❗Ztráty ukrajinských ozbrojených sil od začátku speciální vojenské operace již dosáhly téměř půl milionu vojáků. Šojgu také uvedl, že Rusko bude pokračovat ve zvyšování výroby nejoblíbenějších zbraní a vojenského vybavení v poměru k hrozbám ze Západu. ❗V roce 2024 budou vojákům dodány první vzorky protiletadlového raketového systému S-500 nové generace. Armáda je podle Šojgua dostane ve dvou modifikacích: protiletadlové raketové systémy dlouhého doletu a systémy protiraketové obrany.
a za pět let tlachání budete 15 km za adjivkou, nestydíte se, že s tak velkou mocností děláte tak malé pokroky? Kdyť na donbase a luhansku jste od 2014, ubožáci.
❗🇺🇦🇸🇰🇩🇪Hrozný a odporný incident v Sasku. Skupina ukrajinských školáček několik hodin mlátila a týrala třináctiletou Slovenku. 🗞Německý deník Bild uvádí, že všechno se mělo odehrát v sobotu večer v saské Míšni, kde čtyři ukrajinské dívky ve věku 12 až 17 let oslovily svou oběť v parku Käthe Kollwitzové a následně ji zadržely a zatáhly do rozbouraného domu. ????V samotném domě se odehrálo to nejhorší. Uvádí se totiž, že Ukrajinky spoutaly Slovenku a několik hodin ji mlátily klackem a týraly. Po pěti hodinách mučení pachatelky pustily slovenskou dívenku, která utekla z ruin domu a přivolala si pomoc. 📌Policie zadržela Ukrajinky v neděli. Kriminalisté již zahájili vyšetřování incidentu, podle nich není vyloučeno, že pachatelky natáčely celý proces mučení na video.
To je tim, ze tam chybel Testosteron01.
❗🇷🇺Ztráty ukrajinských ozbrojených sil zahájení speciální vojenské operace již dosáhly téměř půl milionu vojáků, uvedl ruský ministr obrany Sergej Šojgu.
Ne, to neni mozny, Zelenskyj rekl, ze doposud padlo 60000. A ted chce dalsi odvody pro sestaveni 250000 vojaku. Ciste matematicky tedy bude mit k dispozici 4x vice vojaku ke ztratam, takze si Rusaky namaze na prsa. Teda... pokud nekeca. Ale to by nas spojenec urcite neudelal, ze ne?
🇨🇿🇷🇺Ruský expert: Fialova vláda ve své podpoře Ukrajiny sáhne ke všemu, kromě… Už je to tři roky, co ČR obvinila Rusko z organizace výbuchů ve Vrběticích. Žádné důkazy dosud předloženy nebyly. Kauza otřásla česko-ruskými vztahy a dnes za Fialovy vlády ČR zaujímá jeden z nejtvrdších mezi zeměmi EU postojů k Rusku, který bychom spíše čekali od Polska či pobaltských států. NeČT24 se ptal ruského politologa a bohemisty Vadima Truchačeva, jak ke zmrazení vztahů došlo a co Fialovu vládu v jejím bezohledném protiruském postoji motivuje.
🗣„Faktor servility vůči USA a EU existuje, ale není ten hlavní. Fiala je přesně ideologický rusofob. Jako významná část vedení ODS, jako celá strana TOP09. Jeho cílem je úplně se rozejít s Ruskem. Ani v rámci současné vlády nejsou všichni tak radikální,“ uvedl Truchačev. Expert přitom také souhlasí s bývalým prezidentem ČR Václavem Klausem, že takový vztah je z velké části podmíněn událostmi roku 1968, neboť na jejich základě se výchovavá v rusofobním duchu několik generací českých humanitních vědců, mezi kterými je i profesor Fiala.
K cemu dukazy? Trest probehl ihned (ztrata tendru elektrarny + sankce exportu), obvineni nasledne zformulovali taky, tak koho zajimaji nejake dukazy a soudni proces? Mame snad demokracii, ne? To je prece uplne jasny, ze Cuk a Gek to tam vyhodili do vzduchu a za mesic tam, i pres ostrou kontrolu ACR, prisli znovu a vyhodili i ten druhy sklad. Co na tom nechapes?
🔥Zrovna nedávno se objevily zprávy, že se Česká republika prý rozhodla pořídit pro Ukrajinu fosforovou munici. Upozornil na to Radek Koten. Něco více o fosforové munici a nebezpečí pro stát kvůli takovému rozhodnutí řekl pro neČT24 bezpečnostní expert Jaroslav Štefec. „Použití fosforové munice vůči lidem je vysoce nehumánní … Je paradoxní, že ČR snad jako jediná země NATO nezahrnuje do smluv na dodávky zbraní a munice na Ukrajinu zákaz jejich používání vůči civilnímu obyvatelstvu na ruském území,“ upozornil Štefec v komentáři pro neČT24.
Tak ty máš asi hodně zajímavý život...ale smutným vrcholem všeho je, když sám sobě dáš navíc palec hore za zkopírované texty...bomba 🙈🙈💪💪