Herci, kteří letos vydělali nejvíce peněz

23. prosince

TOP 10 herců, kteří si podle časopisu Forbes vydělali letos nejvíce peněz. 

5.7 /10

košík

Zhlédnuto: 24 167x Hodnocení: 5.7/10 Komentářů: 64 Kategorie: galerie

Značky: usa , peníze , osobnost , celebrita , indie , zajímavost , film , hollywood , marvel , herec , výdělek , netflix , bollywood , šoubyznys

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Já bych jim až tak nezáviděl. Zkuste si najít např. opravdovje vztah když máte tolik peněz - o nic jinýho než zlatokopky nezakopnete. Všichni se s váma budou bavit jenom kvůli prachum a slávě atd.. Statisticky je dokázaný, že v průměru je nešťastnější střední třída. Má dostatek peněz na to aby si koupila všechno potřebný ale ne tolik, aby se o prachy musela nějak moc starat. Taky má víc osobního času než lidi s vyšším příjmem.
Barák na hypo na 20 let a ojetá Škodka fakt neni dostatek peněz.
to nemůžeš porovnávat s tímhle "národem". Život lidí v téhle zemi je spíše pro smých vůbec nezávidím generaci co je podemnou a i ostatním.. 😄
Záleží na úhlu pohledu. Třeba Indové by měli asi jinej názor. Stejně tak si může někdo stěžovat že má jenom BMW zatímco soused Porsche a proč zrovna on nemá víc peněz. Všechno je to relativní a když se trochu odprostíš od konzumního myšlení, tak je to všechno silně absurdní. Nebo si myslíš že by tě dražší hromada plechu, která tě z A do B odveze úplně stejně, udělala o tolik štastnějším? A když, tak na jak dlouho?
do prvního účtu ze servisu
tim jsem chtěl ilustrovat, že pokud musíš denně chodit do práce aby sis poplatil svý účty každej měsíc, tak mi to jako dostatek peněz fakt nepřipadá. Jo, třeba nejseš totální žebrák jako nějakej ind, co je rád když nějakou práci vůbec má, ale o tom řeč nešla už vůbec. No a mimochodem, dražší hromada plechu tě z A do B převeze úplně jinak než Dačka od Škofinu nebo co za shit, věci jako komfort, rychlost a radost z jízdy... bys věděl, kdybys měl nějaký srovnání, ahoj.

Zobrazit celou diskuzi