Hodný Ovečkin

07. března

USA: Kapitán Washingtonu Capitals Alexandr Ovečkin daroval před zápasem s Calgary Flames hokejku malému fanouškovi na vozíku.

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 30 458x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 75 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , rusko , radost , nhl , dárek , dítě , washington , vozíčkář , fanoušek , sportovec , alexandr ovečkin

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
u každého ťuknutí pěstma měl říct "Timmmyyy" 😃
Trefa😂😂😂😂😂😂
první, co mě napadlo 😃 😃
nechápu?
Tak si musíš doplnit vzdělání, tohle je naprostý základ.
Taky jsem nechápal, ale zeptal jsem se. A jedná se o postavičku ze southsparku, která je postižená a říká jen své jméno Timy.
asi sa z tej hokejky dlho neradoval, vidim ze posledny v rade je Rick Harrison z Pawn Stars.
"Vypadá to dobře, ale musim si pozvat odborníka jestli je pravá. Sašo vrať se." 😃
bolo to pred zapasom, cize s nou nehral, to znizuje cenu z 20000 na 20 usd, leda ze by doniesol fotku, kde bude vidiet, za presne s tou hral
Ten čůrák co si s ním neťunkul - agogantní zmrd!
asi ho neviděl... chlapi maj "tunelové vidění"... jak to maj buzny jako ty - netušim...
a ktery? byli asi 4
Takže za 1.- bylo jich tam víc 2.- určitě jsou fanoušci i na druhé straně a za 3.- byl to nastrčený fanoušek od soupeřícího týmu aby obměkčil hokejisty před zápasem. Jen pár tvrďáků vydrželo a soustředilo se dál.
sam ses agogantni 😃 😃 😃 😃
Nemyslím si, že to je před zápasem, protože když všichni projdou tak to vzadu vypadá spíš jako kluziště s diváky a né jako kabiny. Tomu odpovídá i to zakřivení stropu. Takže nejspíš přestávka nebo konec zápasu. Každopádně je to borec a udělal někomu nepopsatelnou radost
Muže to být před zápasem po rozbruslení.
  • ntz
  • 08.03.2019 00:14
oveckin vzdycky hraje s vladimirem vladimirovicem hru na kamennou tvar ... vzdycky hrajou ve dvou a sasa je pokazdy pod stolem ...
je to gesto borce ... jinak ho moc nemusim, ale určitě má můj respekt
Je to hezke gesto. Akorat mrzi, ze nekteri se proste koukaj jinam, serou na toho kluka. Ja vim, ze delat toto asi pokazde pred zapasem, mozna i po zapase, na ulici se treba podepisovat a tak musi lizt na nervy, ale preci jen malej klucina, jeste na voziku... Jinak ten Oveckin dobre se zapsal
Buď tu to video už bylo nebo bylo někde jinde a v diskuzi se rozebíralo to samé. Je možné, že před zápasem jsou někteří tak v transu, nahecovaní, že prostě kolem sebe nevidí a soustředí se jenom na to, že za chvilku začíná zápas. Ale zmrd v 18. sekundě je zmrd no 😃 ten se na kluka letmo podíval a vysral se na něho.
Kdyby to ta píča nenatáčela na výšku, ale na šířku, tak uvidíte, že někteří nekoukají jinám, ale ťukají si pěstí s někým kdo je na druhé straně. V té chodbě bude víc protekčních lidí co se tam dostali. Nemusí být člověk pozorný, aby si toho všiml.
Tvl tak má vstát aby ho nepřehlídli ne? Je snad slušnost, když ti někdo podává ruku vstát a podat mu ji zpět ... 🙄
  • Joan
  • 08.03.2019 01:50
možná jste si nevšimli, ale někteří koukají do leva, ( po jejich pravý ruce), a přiťukávají si s nějakýma dalšíma fanouškama, takže tam na tom vozejku není sám, a kdo je vlevo nevidíme, když to ten kokot točí na vejšku !
Vždyť ho prostě přehlídli nebo se dívaj jinam, najdi si aktivity mimo led, všech těch jednotlivých hráčů co tam prochází a dojde ti žes napsal kravinu.
Jedinej, kterej si po finále ms 2010 nesundal stříbrnou medaili. Ověčkin je frajer. Bez debat
Vždy si na to vzpomenu, když o něm slyším nebo čtu. To je věc, která se vryje do paměti do konce života
Priznavam, asi som kkt, ale o co islo? 😔
2010 MS v hokeji Kolín nad Rýnem. Rusové šli pro zlatý hattrick. Měli hvězdnou sestavu. Tolik hvězd pohromadě neměli snad nikdy. Prostě šli jasně a tvrdě celý turnaj pro zlato. Ukradli jsme jim ho my. Tým, který neměl vylést podle všech předpokladů ani ze skupiny. A to jsme ještě vyhráli o gol Rolinka, který dal gol bruslí, ale v rámci regulí. No e rusové to neunesli a stř. medaile si uraženě nenasadili.
po zapase na Ebayi 😃
tvl, proč jich tam jde dvacet, když na ledě jezdí 6
omegalul XDDDDDDDDDDDDDDDDD
spadnul twitch?